Μίλτος Καρατζάς για την υγεία του: «Ήμουν σε κώμα» - Τι είπε για την ελληνική τραπ μουσική
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μίλτος Καρατζάς, μουσικός παραγωγός με μακρά πορεία στον χώρο, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που βίωσε το 2024.
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι παρέμεινε διασωληνωμένος για εννέα ημέρες, ενώ χρειάστηκε αρκετές εβδομάδες για ν' αναρρώσει πλήρως. Σήμερα δηλώνει υγιής και αισιόδοξος, αλλά δεν κρύβει ότι το προηγούμενο έτος ήταν από τα πιο δύσκολα της ζωής του.
Παράλληλα, σχολίασε την ελληνική τραπ μουσική, παραδεχόμενος ότι αρχικά τη θεώρησε ακατάλληλη λόγω των βωμολοχιών στους στίχους. Ωστόσο, τόνισε ότι αναγνωρίζει την καλή ποιότητα στις παραγωγές αρκετών τραγουδιών του είδους, αν και εξακολουθεί ν' αποδοκιμάζει την υπερβολική χρήση υβριστικής γλώσσας.
«Οταν πρωτοάκουσα ελληνική τραπ, αρρώστησα. Βρήκα απαράδεκτη την τραπ. Σήμερα ρίχνω νερό στο κρασί μου, σαν μουσική τα πιο πολλά τραγούδια της τραπ είναι πολύ καλοφτιαγμένα και καλές παραγωγές» υπογράμμισε ο Μίλτος Καρατζάς.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



