Η Μαρίνα Σάττι διασκέδασε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Η τρυφερή αγκαλιά και το «ευχαριστώ»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στο Gazarte, όπου εμφανίζεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, απολαμβάνοντας από κοντά τη συναυλία του. Φαίνεται πως η καλλιτέχνιδα είναι θαυμάστρια του Χατζηγιάννη από παλιά, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς διασκέδαζε έντονα, τραγουδώντας και χορεύοντας με τις μεγάλες του επιτυχίες.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να την επαινέσει από σκηνής, ζητώντας από το κοινό να τη χειροκροτήσει και χαρακτηρίζοντάς την ως «αυθεντικό ταλέντο».
Μετά το τέλος του live, η Μαρίνα επισκέφθηκε τον καλλιτέχνη στα καμαρίνια για να τον συγχαρεί, με τους δύο τραγουδιστές ν' ανταλλάσσουν θερμές αγκαλιές και λόγια εκτίμησης.
Η Μαρίνα Σάττι μάλιστα αποκάλυψε πως από μικρή παρακολουθούσε τις συναυλίες του, γεγονός που γέμισε τον Χατζηγιάννη με χαρά.
«Μας μετατρέπουν σε ενεργειακό σκουπιδότοπο»: Ανησυχία για μονάδα αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο
«Έκανε φασαρίες»: Τι λένε γείτονες για τον 27χρονο που δολοφόνησε με 15 μαχαιριές την Πηνελόπη
Μητσοτάκης από ΗΠΑ: Τα «2+2» μηνύματα σε Άγκυρα και επενδυτές και το κρίσιμο σπριντ πριν τον ΟΗΕ
Το υπουργικό ζεύγος που πήγαινε στο Κολωνάκι, η Ντόρα που κάτι ξέρει και τα διυλιστήρια στο κάδρο Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




