Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ακόμα και τώρα που έχω καταλάβει το πρόβλημα με το αλκοόλ, στραβοπατάω»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Γιοκαρίνης στην εκπομπή «Πρωινό», δε δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του για την τρέχουσα μουσική βιομηχανία, χαρακτηρίζοντας τα περισσότερα από τα σημερινά τραγούδια ως «απαράδεκτα».
Ανατρέχοντας στο παρελθόν, μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε λόγω της εικόνας του, καθώς το στυλ του δεν ταίριαζε στα καθιερωμένα πρότυπα της εποχής. «Ήμουν χίπης και οι καθηγητές μου με κοιτούσαν περίεργα. Όταν έδινα εξετάσεις μουσικής στο υπουργείο, όλοι δυσανασχετούσαν που με έβλεπαν. Όταν έπαιζα αυτό που ήθελαν, ξαφνικά γινόμουν "κύριος"» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παρόλο που δεν του ζητήθηκε ποτέ ν' αλλάξει την εμφάνισή του, στις δισκογραφικές εταιρείες συχνά τον αντιμετώπιζαν με σκεπτικισμό, θεωρώντας πως τα τραγούδια του ήταν υπερβολικά «αναρχικά» για την αγορά.
Αναφερόμενος στον Χρήστο Μάστορα, ο ίδιος τον περιέγραψε ως έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη, τονίζοντας τη σημασία του ν' αναγνωρίζει κάποιος τα λάθη του. «Είναι πολύ καλός τραγουδιστής. Τον ξέρουμε από μικρό παιδί. Έκανε ένα λάθος που το αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη, ας δείξουμε κατανόηση» σχολίασε.
Όσον αφορά το ζήτημα των εξαρτήσεων, ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε με ειλικρίνεια για τη δική του εμπειρία με το αλκοόλ, τονίζοντας πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που παλεύει μ' έναν εθισμό να τον αναγνωρίσει. «Ποιος εξαρτημένος καταλαβαίνει ότι είναι εξαρτημένος και το παραδέχεται; Κανένας. Ακόμα και τώρα που έχω καταλάβει το πρόβλημα με το αλκοόλ, στραβοπατάω. Το λέω σε όλους, προσοχή στις εξαρτήσεις, ακόμα και στις ανθρώπινες. Η γυναίκα μου ήταν δίπλα μου και με βοήθησε να καταλάβω τι περνάω».
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



