Μιμή Ντενίση: «Δεν είχα άντρα, καναλάρχη, εφοπλιστή που με επέβαλε - Έγινε μόνο του αυτό που είμαι»
Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός μίλησε για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της αλλά και τη στάση της απέναντι στο φλερτ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μιμή Ντενίση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και μίλησε για την καριέρα της, το φλερτ και τις σχέσεις της με τους άνδρες και πιο συγκεκριμένα στη στήριξη που είχε από τον Γιάννη Φέρτη και τον Αντώνη Τρίτση, τονίζοντας ότι εκείνοι στηρίζονταν περισσότερο σε εκείνη και πως δεν υπήρξε κάποιος ισχυρός άνδρας που να την επέβαλε στον χώρο.
«Δεν κάνω βεντετιλίκια»
Σε απόσπασμα από τις δηλώσεις της που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» του OPEN, η Μιμή Ντενίση δήλωσε: «Σε έναν βαθμό στηριζόμουν στον Γιάννη Φέρτη και στον Αντώνη Τρίτση, αλλά στηρίζονταν ακόμα περισσότερο εκείνοι σε εμένα. Δεν είχα άντρα, καναλάρχη, εφοπλιστή που με επέβαλε. Έγινε μόνο του αυτό που είμαι».
Στη συνέχεια, μίλησε για το φλερτ, εξηγώντας πως της έχει συμβεί να φοβάται κάποιος να την προσεγγίσει. Ωστόσο, η ίδια περιέγραψε τον εαυτό της ως «απλή, ανοιχτή και συναισθηματική».
«Το ίδιο όμως μπορεί να γίνει και με μία γυναίκα που βλέπει απέναντί της έναν άνδρα ηγετικό και δυνατό. Αυτή ηγετική προσωπικότητα κάνει τη δυσκολία στις σχέσεις, αλλά από μακριά δεν μπορείς να καταλάβεις ένα πρόσωπο. Θεωρώ ότι είμαι απλή, πολύ ανοιχτή και συναισθηματική, δεν κάνω βεντετιλίκια και δεν παίρνω πόζες, αλλά η δημόσια εικόνα μου είναι πιο δυνατή και ο άλλος δεν το ξέρει», είπε κλείνοντας.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




