Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δε μου ταιριάζει ο γάμος, έκανα δύο - Περνάω πάρα πολύ καλά μόνος μου»
«Νομίζω, ότι μου βάζεις το χέρι μπροστά στο στόμα και πνίγομαι», υποστήριξε ο ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τη Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του Alpha Κύπρου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή και ειδικότερα στους δύο γάμους που έχει κάνει παραδεχόμενος ότι δεν του ταιριάζει αυτή η συνθήκη και πως νιώθει πολύ καλά με τη μοναξιά του.
Οι δυσκολίες του γάμου
Για τους δύο γάμους που έκανε ο γνωστός ηθοποιός, ανέφερε: «Δεν μου ταιριάζει ο γάμος, έκανα δύο γάμους, δεν μου ταιριάζει… Περνάω πάρα πολύ καλά μόνος μου. Έχω μια αίσθηση για την ελευθερία, που μπορεί να είναι και λάθος. Να μου πεις, "γιατί δεν πήρες τηλέφωνο δύο ημέρες;". Νομίζω, ότι μου βάζεις το χέρι μπροστά στο στόμα και πνίγομαι».
Όσο για την απόφασή του να πάρει δύο φορές διαζύγιο, σχολίασε: «Δεν αντιμετώπιζα τα διαζύγια ως προσωπική αποτυχία. Θεωρώ πως όσο φυσικό είναι να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι, είναι φυσικό και να πάψουν να είναι κοντά, γιατί κουράστηκαν, γιατί ανακάλυψαν πράγματα που δεν γνώριζαν, γιατί με λίγα λόγια, ο ένας έκανε καλό στον άλλον και τώρα ο ένας κάνει κακό στον άλλον».
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



