Ο Βασιλιάς Κάρολος έγραψε στον Μπάιντεν για να του δώσει κουράγιο μετά τη διάγνωση του με καρκίνο
Το γραφείο Τύπου του Μπάιντεν ανακοίνωσε χθες ότι διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο βασιλιάς Κάρολος έγραψε μία επιστολή στον Τζο Μπάιντεν μετά την ανακοίνωση χθες ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διαγνώστηκε με μια μορφή επιθετικού καρκίνου του προστάτη, έγινε σήμερα γνωστό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε ο 76χρονος μονάρχης στον Μπάιντεν δεν αποκαλύφθηκε. Οι υπηρεσίες του Δημοκρατικού πρώην προέδρου ανακοίνωσαν χθες ότι πάσχει από μια «επιθετική» μορφή ενός καρκίνου του προστάτη, με «μεταστάσεις στα οστά».
Σήμερα, σε ανάρτησή του στο Χ, ο Μπάιντεν ευχαρίστησε όσους του συμπαραστέκονται για την «αγάπη» που έλαβε μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς του. «Ο καρκίνος μας αγγίζει όλους», έγραψε μεταξύ άλλων. Ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τις θεραπείες για την αντιμετώπιση ενός καρκίνου, που ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2024 και του οποίου η φύση δεν έχει αποκαλυφθεί.
Ο Κάρολος υποδέχθηκε τον Τζο Μπάιντεν στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Ιούλιο του 2023, κατά τη διάρκεια μιας επίσημης επίσκεψης. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παρέστη επίσης στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022.
Ο καύσωνας έρχεται με 43άρια και... για να μείνει: Τα χαρακτηριστικά του νέου κύματος
Προειδοποίηση από την Google: Κλέβουν κωδικούς χρηστών με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης
Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών: Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν
Ο Πλεύρης λέει πως οι παράτυποι μετανάστες δεν θα κυκλοφορούν πλέον ελεύθεροι σε γειτονιές της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr