Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους σε μία λαμπερή τελετή
Οι δύο τραγουδιστές ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου έχοντας δίπλα τους τους αγαπημένους τους ανθρώπους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα της Κυριακής 5 Οκτωβρίου, σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Anais στους Θρακομακεδόνες. Το ζευγάρι συνδύασε τον γάμο του με τη βάφτιση του ενός έτους γιου τους, σε ένα διπλό μυστήριο γεμάτο συναίσθημα και λάμψη.
Οι λεπτομέρειες της τελετής
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δύο στενοί τους φίλοι, η Μικαέλα Ιωνά και ο Παναγιώτης Γλεντζής, ενώ νονά και νονοί του μικρού ήταν η Σοφία Μπακλαβά, ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Γεράσιμος.
Η τραγουδίστρια επέλεξε για τη μεγάλη ημέρα ένα εντυπωσιακό custom νυφικό από τον σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο, εντυπωσιάζοντας με τη ρομαντική και κομψή της παρουσία. Αντίστοιχα ξεχωριστός ήταν και ο μικρός Γεράσιμος, ο οποίος φόρεσε ένα κομψό κοστούμι από τη Λένα Κατσανίδου.
Μετά το διπλό μυστήριο, ακολούθησε καθιστό δείπνο στον ίδιο χώρο, με περίπου 600 καλεσμένους, ανάμεσά τους πολλοί φίλοι και συνεργάτες από τον χώρο της μουσικής και της showbiz.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι Άντζελα Δημητρίου, Πέτρος Ιακωβίδης, Ρία Ελληνίδου, ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος - στην οποία ανήκουν δισκογραφικά και οι δύο καλλιτέχνες - καθώς και συνεργάτες της εταιρείας.
Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Φίλιππος Κούρκουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα, ο Νικηφόρος Βυθούλκας, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η Δέσποινα Μοιραράκη, οι συνθέτες Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μάριος Ψιμόπουλος, καθώς και ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς.
Λίγο πριν ξεκινήσει η δεξίωση, το ζευγάρι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, εμφανώς συγκινημένο από το χαρμόσυνο γεγονός. «Ήταν πολύ συγκινητικό. Όλη μέρα βουρκώνω. Είναι πολύ μοναδικό όλο αυτό», ανέφερε η Ανδρομάχη.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιβάνης πρόσθεσε: «Είναι μια μοναδική στιγμή που θα τη σκέφτομαι για πολλές μέρες για να καταλάβω τι έγινε».
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




