Νότης Σφακιανάκης: Ο λόγος που απουσίαζε από το τελευταίο αντίο της συζύγου του
Ηχηρή ήταν η απουσία του τραγουδιστή από τη χθεσινή μέρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας χθες, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Κίλι Σφακιανάκη, σε μια πολύ λιτή και συγκινητική τελετή. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του συζύγου της, Νότη Σφακιανάκη.
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ
Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» του OPEN, ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω σοβαρού προβλήματος στη μέση του. «Μίλησα με πολύ κόσμο off camera για να είμαστε διακριτικοί. Η αλήθεια είναι ότι αναζητούσαν ένα πλάνο από τον Νότη, αλλά δεν ήταν εκεί», τόνισε η δημοσιογράφος.
Η δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι στο τέλος μίλησε με φίλες της Κίλι, οι οποίες ήταν δακρυσμένες και μοιράστηκαν συγκινημένες στιγμές για το πόσο ιδιαίτερη και αγαπητή ήταν η Κίλι Σφακιανάκη στη ζωή τους.
«Ο Νότης δεν κατάφερε να είναι εκεί λόγω ενός μεγάλου προβλήματος υγείας, αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα στη μέση του και δεν μπορούσε να παραβρεθεί», κατέληξε η Ελένη Μουστάκη.
Influencers και παρουσιαστές ως ο νέος εχθρός της κυβέρνησης, η αλήθεια για τα εργατικά δυστυχήματα και ο «Σαμαρικός» που συμβουλεύει την Καρυστιανού
Ραγίζουν καρδιές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην Ελλάδα σήμερα οι επτά σοροί των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ
Όπισθεν της κυβέρνησης για τo «μπλόκο» των φορτηγών στον Κηφισό - Τα μέτρα που εξετάζονται
«Βιολάντα»: Τι έγινε στο εργοστάσιο και πέθαναν 5 εργαζόμενες; - «Δεν θέλω ου!» (Ep16)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




