Τάσος Ξιαρχό: Ξεκινάει vidcast με πρώτη καλεσμένη την Αφροδίτη Λατινοπούλου
Η πρόεδρος και ευρωβουλευτής της «Φωνής Λογικής» σε μία διαφορετική εμφάνιση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Τάσος Ξιαρχό κάνει το επόμενο βήμα στην ψηφιακή του παρουσία, λανσάροντας το δικό του vidcast με τίτλο «ΟΜΟΝΟΙΑ», με πρώτο καλεσμένο πρόσωπο την Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Ο αισθησιακός χορός
Η νέα διαδικτυακή σειρά, σύμφωνα με τον ίδιο υπόσχεται ενδιαφέρουσες συζητήσεις και στιγμές από τον κόσμο της τέχνης και της επικαιρότητας.
Μάλιστα, ένα πρώτο απόσπασμα που δημοσίευσε ο ίδιος ο χορογράφος στο TikTok προκάλεσε αίσθηση. Σε αυτό, η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, εμφανίζεται να χορεύει στους ρυθμούς του δημοφιλούς τραγουδιού «Anxiety», προκαλώντας τα σχόλια των διαδικτυακών του ακολούθων.
@tasosxiarcho Γεια σας! Αυτή είναι η Ομόνοια, ένα vid cast που ήρθε για να ανατρέψει ακόμη και εμένα τον ίδιο. Δεν θα σας πω πολλά, αλλά ήρθε η ώρα να σας δείξω! Με πράξεις, διάθεση και πάνω απολα διάθεση για το καλύτερο. Πιο καλύτερο? Το δικό μου και της αγαπημένης μου Αθήνας. Project name : ONONOIA ?? @afroditilatinopoulou ? Anxiety - Doechii
Σε ένα άλλο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό φαίνεται να συζητάει με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής» για το λόγο που εκείνη επέλεξε να μη μιλήσει για το δυστύχημα των Τεμπών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η πρεμιέρα του vidcast αναμένεται τις επόμενες μέρες με το περιεχόμενο του να έχει ως σκοπό να προκαλέσει και να συζητηθεί.
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος: Πωλούσε «μαϊμού» φάρμακα σε ασθενείς σε Ελλάδα και Ευρώπη - Έκαναν τζίρο 240 εκατ.
Tο γεωπολιτικό ρήγμα της Κεντροδεξιάς: Η πολυδιάστατη κληρονομιά του Καραμανλή και η εξίσωση του Πειραιά
Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 - Μήνυμα και για το Κυπριακό
Το «Ferto» του Akyla και ο διορατικός Φωκάς Ευαγγελινός στη Eurovision της εικόνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



