Λήδα Μανιατάκου: «Θήλασα με ένα στήθος» – Η δύσκολη μάχη με τον καρκίνο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Μάρα Δαρμουσλή ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά – δες» και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το δικό της ταξίδι μητρότητας, ούσα μητέρα δύο αγοριών, του Άγγελου και του Μιχάλη.
Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής ήταν η ηθοποιός Λήδα Μανιατάκου, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, όταν αντιμετώπισε καρκίνο του μαστού, μία δύσκολη περιπέτεια, από την οποία βγήκε τελικά μεγάλη νικήτρια και μάλιστα, αν και με μόνο ένα στήθος, κατάφερε και θήλασε την κόρη της.
«Για μένα ήταν πολύ σπουδαίο το ότι θήλασα και δεν το λέω σαν ηρωική πράξη, πιο πολύ σαν… επικίνδυνη αποστολή. Γιατί θήλασα με ένα στήθος, ακριβώς γιατί πριν μείνω έγκυος είχα μια μικρή περιπέτεια με καρκίνο του μαστού. Χρειάστηκε να αφαιρέσω το ένα στήθος μου οπότε, για έναν παραπάνω λόγο, ο θηλασμός ήταν στο πίσω πίσω μέρος του μυαλού μου.
Να, όμως, που ακόμα είμαι εδώ και έχουμε αυτή την σχέση με την Άρτεμης. Η αλήθεια είναι ότι έχει αποδώσει και σε συναισθηματικό επίπεδο και σε σχέση με το ανοσοποιητικό της. Είναι ένα παιδί που δεν αρρωσταίνει οπότε ο θηλασμός έχει αποδώσει, το βλέπω δηλαδή στην πράξη» είπε, αρχικά, η Λήδα Μανιατάκου.
Και συνέχισε: «Το βασικό που κάνω για να φροντίζω τον εαυτό μου είναι να προσπαθώ να μη χάνω τις προπονήσεις μου στο γυμναστήριο. Το τρέξιμο ήταν κάτι που ανακάλυψα τελευταία στη ζωή μου, γιατί είχα κάποια αυτοκινητιστικά ατυχήματα στο παρελθόν και μου είχαν απαγορεύσει να τρέχω ώσπου μια μέρα είπα "θα αρχίσω να τρέχω". Είναι ένα σωτήριο πράγμα για το σώμα και το μυαλό, που μου το έχει συστήσει και ο ογκολόγος μου».
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



