Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον πατέρα μου θα είναι πολύ δύσκολα»
Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας έφυγε από τη ζωή στις 24 Αυγούστου σε ηλικία 79 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει μετά τον θάνατο του πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα, αναφέρθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast at Star» το πρωί της Πέμπτης (18/12).
Τα «διαφορετικά» Χριστούγεννα
Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τη συναισθηματική φόρτιση που βιώνει, τονίζοντας ότι η απώλεια παραμένει ακόμη δύσκολο να συνειδητοποιηθεί. «Θα είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά και πάρα πολύ δύσκολα, γιατί θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον πατέρα μου, κάτι που δεν το έχω ακόμα πλήρως καταλάβει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, μίλησε για τα σχέδιά του ενόψει της αλλαγής του χρόνου, αποκαλύπτοντας ότι φέτος θα συνδυάσει τις οικογενειακές στιγμές με μια μικρή απόδραση με φίλους. «Οικογενειακά, αλλά θα είναι και η πρώτη φορά που θα αλλάξω χρόνο μακριά, με καλούς φίλους. Είναι κι αυτό μια πρόκληση», σημείωσε.
Τέλος, αναφερόμενος στο πιο αγαπημένο πρωτοχρονιάτικο δώρο που έχει λάβει ποτέ, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε πως επρόκειτο για ένα πιάνο, το οποίο εξακολουθεί να έχει μέχρι σήμερα. «Ήταν ό,τι πιο πολύτιμο για εμένα, κάτι που ήθελα πάρα πολύ», είπε.
Τι συμβαίνει με Τραμπ και Νετανιάχου: Ο εκνευρισμός για τις επιθέσεις σε ιρανικά κοιτάσματα και το μεγάλο διακύβευμα των ΗΠΑ
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 7 στους 10 καλούν τον Μητσοτάκη να κρατήσει ουδέτερη στάση στον πόλεμο - Άλμα της ΝΔ στο 31,1%
Πατήσια: Τον πυροβόλησαν επτά φορές επειδή τους «έδωσε» για ναρκωτικά - Πώς εξιχνιάστηκε η άγρια επίθεση
Άνδρας σε αμόκ έκανε «γυαλιά καρφιά» μουσείο γυαλιού - Στα 240.000 δολάρια ανέρχονται οι ζημιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



