Σμαράγδα Καρύδη για Σταύρο Ξαρχάκο: «Ήταν μία από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής μου»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στον δεσμό της με τον Σταύρο Ξαρχάκο, αλλά και στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αναφέρθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, μιλώντας ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Fipster στο YouTube, «Θάρρος ή Αλήθεια», όπου σχολίασε, μεταξύ άλλων, αναζητήσεις στο Google που σχετίζονται με το όνομά της και αφορούν παλιές της σχέσεις.
«Ήταν μία από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής μου, μετά τον Μαρκουλάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Σταύρο Ξαρχάκο, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό διάρκειας οκτώ ετών.
Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη
Αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η Σμαράγδα Καρύδη εξήγησε πως η γνωριμία τους ξεκίνησε από τα χρόνια της δραματικής σχολής. «Ο Μαρκουλάκης είναι αδελφικός μου φίλος. Ήμασταν συμφοιτητές και στη συνέχεια ζευγάρι για περίπου τρία χρόνια, με κάποια on-off», ανέφερε.
Όπως τόνισε, η σχέση τους βασίστηκε εξαρχής στη φιλία, η οποία διατηρήθηκε και μετά τον χωρισμό. «Ταιριάξαμε σαν άνθρωποι, αγαπιόμαστε τρομερά και έχουμε κάνει και δουλειές μαζί», σημείωσε.
Τα τελευταία χρόνια, η Σμαράγδα Καρύδη είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ ο Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε το 2015 την τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα, με την οποία απέκτησε το 2016 δίδυμα παιδιά.
Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




