Πάνος Κιάμος – Πάολα: Συγκινητικός φόρος τιμής για τους νεκρούς του ΠΑΟΚ και τις εργάτριες της «Βιολάντα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε μια έντονα φορτισμένη στιγμή στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Κιάμος και η Πάολα απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας στη Ρουμανία, όπου έχασαν τη ζωή τους επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά και στις πέντε εργάτριες που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα.
Ο Πάνος Κιάμος απευθύνθηκε στο κοινό, αναγνωρίζοντας ότι ο χώρος δεν είναι ο κατεξοχήν κατάλληλος, τονίζοντας ωστόσο πως «όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τις ψυχές που χάθηκαν». Στη συνέχεια, ζήτησε από τους θαμώνες να σηκωθούν για ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.
@stelios.bellos Ενός λεπτού σιγή από τον Πανο Κιάμο στην Πύλη Άξιου για τους 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ που σκωτοθηκαν στο τροχαίο στη Ρουμανία #panoskiamoslive #fyp? #fy#paok #rip ? New Sun - Chihei Hatakeyama
Συγκίνηση και σύμβολα στη σκηνή
«Ενός λεπτού σιγής για αυτές τις ψυχές, να τις αναπαύσει ο Χριστός και όσοι είναι τραυματίες να γίνουν καλά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.
@paola__official_ Καλό παράδεισο στα παλικάρια #paok #paola ? Cycle Syncing Frequency - Still Haven
Την ίδια στιγμή, η Πάολα ύψωσε τη γροθιά της, με φόντο τις φωτογραφίες των επτά αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν το σύνθημα «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», δημιουργώντας μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα.
Στον εισαγγελέα ο νοικάρης της αγνοούμενης Σταυρούλας - Τα στοιχεία που τον βάζουν στο «κάδρο»
Μυστήριο με την εξαφάνιση Eλληνοαμερικανού επιχειρηματία - «Τον άφησα στο Σύνταγμα και χάθηκε»
Στον κόσμο του Δημήτρη Αρμενάκη, η αθωότητα κινδυνεύει με εξαφάνιση πίσω από φωτεινές βιτρίνες και άδεια χαμόγελα
Σκύλος στην παραλία, μίνι οδηγός: Ναι, γίνεται - Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



