Akylas: «Η μητέρα μου είναι ηρωίδα - Ήθελα να την κάνω υπερήφανη»
«Είναι ο άνθρωπος που μου έμαθε να παλεύω, να μην τα παρατάω», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για τη μητέρα του, που όπως λέει αποτελεί το θεμέλιο της ζωής και της πορείας του, μίλησε ο Akylas, λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στο Sing for Greece το 2026.
Ο 27χρονος καλλιτέχνης είχε συγκινήσει το κοινό όταν, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ανέβασε τη μητέρα του στη σκηνή και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα αγκαλιασμένοι. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό DownTown Κύπρου, μίλησε με λόγια καρδιάς για τη γυναίκα που - όπως τονίζει - του έμαθε να παλεύει.
«Η ευαισθησία μου είναι δύναμη»
Ο Akylas αποκάλυψε ότι αφιέρωσε το «Ferto» στη μητέρα του, καθώς αποτελεί κομμάτι της προσωπικής του ιστορίας: «Της αφιέρωσα το τραγούδι, γιατί μέσα σε αυτό υπάρχει ένα κομμάτι της ιστορίας μου - και η ιστορία μου ξεκινάει από εκείνην. Είναι ο άνθρωπος που μου έμαθε να παλεύω, να μην τα παρατάω. Είναι ηρωίδα και έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή της. Ήθελα να την κάνω περήφανη».
Ο ίδιος παραδέχεται πως μεγαλώνοντας κατάλαβε πράγματα που ως παιδί δεν μπορούσε να αντιληφθεί: «Κατάλαβα τις θυσίες, τους φόβους, τις αδυναμίες. Οι γονείς μας μεγάλωσαν σε ένα ακόμα πιο συντηρητικό περιβάλλον, με τους δικούς τους φόβους και περιορισμούς. Χρειάζονται τον χρόνο τους, όπως τον χρειαζόμαστε κι εμείς».
Ο τραγουδιστής μίλησε και για την τρυφερότητα που τον χαρακτηρίζει, επισημαίνοντας ότι δεν τη θεωρεί αδυναμία αλλά πλεονέκτημα: «Νομίζω ότι η τρυφερότητα και η ευαισθησία μου δεν είναι κάτι που προέρχεται αποκλειστικά από το DNA μου, αλλά ούτε και μόνο από τις εμπειρίες που έχω ζήσει. Είναι ένας συνδυασμός και των δύο - η φύση μου με κάνει να νιώθω βαθιά και έντονα, και η ζωή μου, με τις χαρές και τις δυσκολίες της, με έχει διδάξει να εκτιμώ τα συναισθήματα και να τα βιώνω πλήρως».
Όπως τονίζει, προτιμά να εκφράζει ανοιχτά όσα νιώθει: «Για μένα, είναι σημαντικό να μην κρύβω αυτά που νιώθω. Προτιμώ να εκφράζω τα συναισθήματά μου τη στιγμή που τα βιώνω, αντί να προσπαθώ να δείξω μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητά μου. Νομίζω ότι η ευαισθησία μου δεν είναι αδυναμία, αλλά μια δύναμη, ένας τρόπος να βλέπω τον κόσμο και να τον ζω πιο έντονα».
Νέα Υόρκη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την πόλη λόγω σφοδρής χιονοθύελλας
Μια ανάσα από τη σύγκρουση ΗΠΑ - Ιράν: Θα χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν; Τα πιθανά τέσσερα σενάρια
Χάος στο Μεξικό μετά τον θάνατο του «El Mencho»: Απαγόρευση κυκλοφορίας και προειδοποιήσεις σε ξένους πολίτες
Κούλουμα στον Λόφο του Φιλοπάππου: Χαρταετοί χρωμάτισαν τον ουρανό της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



