Φαίη Σκορδά: Πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη - Τα πλάνα γάμου
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την πρώτη τους επίσημη κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Φαίη Σκορδά και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Αθανασιάδης, έπειτα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης, επιβεβαιώνοντας με τον πιο διακριτικό τρόπο τη σταθερότητα και την εξέλιξη της προσωπικής τους ζωής.
Το επόμενο βήμα
Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε επετειακή εκδήλωση της Make-A-Wish Ελλάδος, με την παρουσία του αρχιτέκτονα να τραβά τα βλέμματα, καθώς ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τόσο τη δημοσιότητα όσο και τις κοσμικές εμφανίσεις. Η συγκεκριμένη εμφάνιση αποτέλεσε εξαίρεση, με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη να συνοδεύει τη γνωστή παρουσιάστρια και τα φωτογραφικά φλας να στρέφονται πάνω τους.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, προχωρώντας σε πολιτικό γάμο μέσα στο προσεχές διάστημα. Η τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» η ημερομηνία.

Σύμφωνα με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, μετά τον γάμο αναμένεται να ακολουθήσει και ένα μεγαλύτερο πάρτι, με καλεσμένους από το φιλικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.
Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



