Ελένη Φουρέιρα - Κόνι Μεταξά: Halloween πάρτι με έμπνευση από το «American Horror Story»
Οι δυο τραγουδίστριες γιόρτασαν τη χθεσινή βραδιά με λαμπερούς καλεσμένους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με έμπνευση από τη δημοφιλή σειρά τρόμου «American Horror Story» διοργάνωσαν το Halloween πάρτι τους η Ελένη Φουρέιρα και η Κόνι Μεταξά, επιλέγοντας εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.
Οι μεταμφιέσεις των δύο τραγουδιστριών
Το βράδυ της Κυριακής 1ης Νοεμβρίου, οι δύο τραγουδίστριες υποδέχτηκαν φίλους τους σε μια θεματική βραδιά. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media αποκαλύφθηκαν στιγμιότυπα από τη διακόσμηση του χώρου, τις εμφανίσεις των οικοδεσποτριών, αλλά και ορισμένους από τους καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.
Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε μια ανδρική εμφάνιση, εμπνευσμένη από χαρακτήρα του «American Horror Story». Φόρεσε κοστούμι και περούκα με κοντά μαλλιά, ενώ πρόσθεσε μουστάκι, ολοκληρώνοντας τη μεταμόρφωσή της.

Μάλιστα, μέσα από Instagram stories παρουσίασε δίπλα δίπλα τον χαρακτήρα της σειράς και τη δική της εκδοχή, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Τι παραγγέλνεις» και «τι σου έρχεται».

Η Κόνι Μεταξά μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από τη δική της μεταμφίεση, ακολουθώντας την αισθητική της γνωστής σειράς τρόμου.

Στο ίδιο θεματικό κλίμα κινήθηκε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία επέλεξε, μεταξύ άλλων, μια μακριά ξανθιά περούκα.
Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



