Και δεύτερη σειρά από τον Κοκκινόπουλο στο Open TV;
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι έτοιμος να γράψει και δεύτερη σειρά για το Open TV όπως αποκάλυψε στο TV Εθνος.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεύτερη τηλεοπτική σειρά έχει στα σκαριά ο Πάνος Κοκκινόπουλος στο Open TV, όπως αποκάλυψε την Κυριακή (21/10) το «TV Εθνος».
Λίγο πριν από την έναρξη του «Ου Φονεύσεις», σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα, ο μετρ των σειρών τρόμου, παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και για δεύτερο σίριαλ, αποφεύγοντας ωστόσο να δώσει πολλές λεπτομέρειες.
«Συζητάμε για μια καινούργια μαύρη κωμωδία. Την ιδέα την έχουμε καταθέσει στο κανάλι. Δεν θα σας αποκαλύψω κάτι άλλο προς το παρόν πέραν του ότι πρόκειται για μια πολύ μαύρη ανατρεπτική κωμωδία», δήλωσε στο «TV Έθνος» κι άπαντες βεβαιως κάνουν την σύνδεση με τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», τη σειρά του Κοκκινόπουλου, που θριάμβευσε επί δύο χρόνια.
Διαβάστε ακόμη
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



