22.10.2018

Οι ειδήσεις όπως τις κατέγραψε το ΕΘΝΟΣ την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
E-Niro: Το πρώτο ηλεκτρικό crossover της Kia
Mε μπαταρία ιόντων λιθίου/πολυμερών, σε δύο επίπεδα χωρητικότητας, 64 kWh, που εξασφαλίζει συνδυασμένη αυτονομία έως 485 km* με μία φόρτιση και 39,2 kWh με αυτονομία 312 χιλιομέτρων (πάντα στον κύκλο WLTP) θα είναι διαθέσιμο sτην Ευρώπη το e-Niro.
Νέο Ford Focus: Μοντέρνοι καιροί για παραδοσιακές αρετές
Ένα «μικρομεσαίο» αυτοκίνητο που πάντοτε ξεχώριζε στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς, αποδεικνύοντας ότι το οικογενειακό δεν είναι απαραίτητα και βαρετό, μπαίνει στην εποχή των high tech συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.
Nissan Qashqai: Το καλύτερο «βρετανικό» μοντέλο
Μπορεί αυτό που κάποτε ξέραμε ως αγγλική (ή βρετανική) αυτοκινητοβιομηχανία να μην υπάρχει πια, ωστόσο τα εργοστάσια που κατασκευάζουν σήμερα αυτοκίνητα από διάφορες μάρκες στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου μόνο λίγα δεν είναι.
Οδική ασφάλεια: Προσοχή, παιδιά!
Τα σχολεία άνοιξαν και η παρουσία των παιδιών στους δρόμους αυξάνεται, επιβάλλοντας την τήρηση μιας σειράς κανόνων που σχετίζονται με τις ασφαλείς μετακινήσεις και την κυκλοφορία πεζών και πάσης φύσεως οχημάτων.
BMW i3: Νέα μπαταρία, μεγαλύτερη αυτονομία
Μια έκδοση - με αυξημένες δυνατότητες κίνησης - του γνωστού ηλεκτρικού της μοντέλου i3 παρουσίασε η BMW.
Fiesta Van: Υψηλή τεχνολογία για επαγγελματικές διαδρομές
Το βασισμένο στο επιβατικό Fiesta που κυκλοφορεί ήδη ανάμεσά μας – και έχει μάλιστα τιμηθεί με τον τίτλο του «Αυτοκινήτου του 2018» για την Ελλάδα – Fiesta Van, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου 2018, στο Birmingham της Βρετανίας.
Renault: Ηλεκτρικά οχήματα και ατυχήματα
Οι γενικότερες επιδόσεις της Renault στον τομέα της ασφάλειας εν γένει είναι γνωστές από δεκαετίες με τη γαλλική εταιρία να μετρά ήδη 60 χρόνια ιστορίας στον τομέα αυτόν, από την εποχή που ο Dr. Claude Tarriere εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας δημιουργώντας το Εργαστήριο Έρευνας Ατυχημάτων και Βιομηχανικής.
Και δεύτερη σειρά από τον Κοκκινόπουλο στο Open TV;
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι έτοιμος να γράψει και δεύτερη σειρά για το Open TV όπως αποκάλυψε στο TV Εθνος.
Hyundai i30 N: Νέα εποχή με σούπερ επιδόσεις
Περισσότερους ίππους και αδρεναλίνη για τα χρήματά σας προσφέρει η Hyundai με το i30 N, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα σειρά μοντέλων υψηλών επιδόσεων της κορεατικής εταιρίας, που δεν παύει να αναπτύσσεται προς όλες τις κατευθύνσεις!
Νέο Kia Ceed: Διεκδικητής της κορυφής
Τα αστεία έχουν τελειώσει προ πολλού με τους Κορεάτες, που δεν παίζουν... μπάλα απλώς αξιοπρεπώς, αλλά έχουν βλέψεις ακόμα και για το πρωτάθλημα, σε μιας κομβικής σημασίας κατηγορία αυτοκινήτων, αυτή των «μικρομεσαίων» με ένα μοντέλο που τα έχει όλα...
Lexus ES: Νέο κεφάλαιο στην απόδοση
Άνεση και πολυτέλεια όχι απλά σε νέο «περιτύλιγμα» αλλά και σε ένα εντελώς νέο σασί, με αναβαθμισμένα δυναμικά χαρακτηριστικά και απόδοση έρχεται να προσφέρει η έβδομη γενιά του Lexus ES.
Η νέα BMW M2 Competition φανερώνει... πολλά
Και μόνο το γράµµα «M» στο λογότυπο της νέας BMW φανερώνει πολλά σε σχέση µε τον χαρακτήρα του νέου δίθυρου σπορ µοντέλου της βαυαρικής εταιρείας.
Skoda Karoq 1.0 TSI: Η «φωνή» της λογικής
Skoda Karoq 1.0 TSIΗ αγορά τραβάει το δρόμο της, η ζήτηση για «ψηλά» αυτοκίνητα, που επιτρέπουν να κινηθεί κανείς και εκτός δρόμου μεγαλώνει και η Skoda διευρύνει τη γκάμα των SUV μοντέλων της με το Karoq, που έρχεται να διεκδικήσει ένα κομμάτι αυτής της αυξανόμενης σε μέγεθος πίτας. Εμείς οδηγούμε μία από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της γκάμας του νέου μοντέλου, αυτή με το μικρό 1000άρη βενζινοκινητήρα και την κίνηση στους εμπρός τροχούς.
ΕΘΝΟΣ αποκλειστικό: Tι γράφει στην επιστολή παραίτησης ο Ν. Κοτζιάς
Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο µηχανοδηγός της κυβέρνησης και η κάθοδος από το τρένο.
Porsche 911 Speedster Concept: Απέριττο - «καθαρόαιμο»
Την επέτειο των 70 χρόνων της τιμά η Porsche με ένα αυθεντικό σπορ concept που συνδέει το παρελθόν με το παρόν της εταιρίας και είναι ικανό να προσφέρει άφθονη αδρεναλίνη...
Loading...