«Ικαριώτικος»: Αυτή είναι η νέα διασκευή των Pyramidos από την Ιαπωνία (vid)
Άλλη μια ελληνική διασκευή για τους Ιάπωνες Pyramidos, που μετά το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί» διασκευάζουν τον «Ικαριώτικο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τους γνωρίσαμε με το γιαπωνέζικο-ελληνικό «Βρε μελαχρινάκι». Μετά ήρθε το «Μαρία με τα κίτρινα» και τα «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» και «Μισιρλού». Οι Pyramidos από το Τόκιο περιγράφουν την μπάντα τους ως «gypsy» με ποπ, βαλκανικές, ρωμαϊκές, αραβικές, λατινικές και παραδοσιακές ιαπωνικές επιρροές.
Η καλτ τετράδα λατρεύει τις ελληνικές διασκευές με μια από τις πιο χαρακτηριστικές να είναι «Τα καγκέλια», κομμάτι που «απογείωσε» με την ερμηνεία της η Γωγώ Τσαμπά.
Οι τέσσερις λατρεμένοι Ιάπωνες ξαναχτύπησαν για... Πάσχα με το «Μπήκαν μωρέ τα γίδια στο μαντρί», ενώ για το φετινό καλοκαίρι επέλεξαννα ξεσηκώσουν τους θαυμαστές τους με τον «Ικαριώτικο» - πιθανώς επηρεασμένοι από τα φημισμένα πανηγύρια της Ικαρίας.
Διαβάστε ακόμη
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



