Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζει ραδιοφωνική εκπομπή
Η διάσημη ηθοποιός θα παρουσιάσει την εκπομπή «Radio 4's Today» στις 2 Δεκεμβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Αντζελίνα Τζολί ως πρέσβειρα της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έχει γυρίσει όλο τον κόσμο για να βοηθήσει αυτούς που υποφέρουν. Από την Ταυλάνδη και την Καμπότζη, ως το Λίβανο και τον Πειραιά, ο φακός έχει απαθανατίσει τη διάσημη ηθοποιό σε εικόνες που συγκινούν. Μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι πρόσφυγες, μάνες σε ανάγκη, έχουν βρεθεί δίπλα στη Χολιγουντιανή σταρ, η οποία πάντα ακούει με προσοχή τα αιτήματά τους.
Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός θα παρουσιάσει μία ραδιοφωνική εκπομπή στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του BBC Radio και θα καλέσει στο στούντιο μετανάστες και επιζώντες συγκρούσεων για να συζητήσουν για την παγκόσμια προσφυγική κρίση και να βρουν λύσεις όσον αφορά τη βία κατά των γυναικών στις εμπόλεμες ζώνες.
Οι προετοιμασίες είναι ήδη σε εξέλιξη, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί, η οποία δήλωσε ότι είναι «ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία να αξιοποιήσει την παγκόσμια εμπειρία και το δίκτυο του BBC για να διερευνήσει πρακτικές λύσεις σε πιεστικά θέματα της εποχής μας».
Επίσης, το BBC κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου 22 Δεκεμβρίου - 1 Ιανουαρίου, έχει προγραμματίσει ειδική εκπομπή με τους «Take That» την Ημέρα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά, μια αποκλειστική ωριαία συνέντευξη με την Μπριζίτ Μπαρντό.
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



