Στο νοσοκομείο εισήχθη ο 98χρονος πρίγκιπας Φίλιππος
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρίγκιπας Φίλιππος για την αντιμετώπιση μιας «προϋπάρχουσας ιατρικής κατάστασης», σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στο κτήμα στο Νόρφολκ για τα Χριστούγεννα, όμως ένα ξαφνικό περιστατικό ήρθε να επισκιάσει το εορταστικό κλίμα. Ο 98χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ και Δούκας του Εδιμβούργου πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII της βρετανικής πρωτεύουσας για παρακολούθηση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ανακτόρων η εισαγωγή του πρίγκιπα Φιλίππου έγινε «προληπτικά» μετά από συστάσεις του γιατρού του. Ο Δούκας δεν διακομίστηκε με ασθενοφόρο και αναμένεται να μείνει για λίγα 24ωρα στο νοσοκομείο. Πρόκειται για μια προγραμματισμένη «επίσκεψη» που δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.
Πρόσφατα ο 97χρονος πρίγκιπας πείστηκε να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησής του και να σταματήσει να οδηγεί μόνος του, μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε στις 17 Ιανουαρίου.
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



