Ρόζα Κεντάλα: Ξανθός «Άγγελος» το new entry του My Style Rocks (pics)
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τις εντυπώσεις, με την ομορφιά και το στιλ της, έχει κλέψει μία από τις καινούργιες παίκτριες «My Style Rocks», η Ρόζα Κεντάλα.
Η ξανθιά καλλονή, που θυμίζει μοντέλο κατευθείαν από την πασαρέλα της Victoria's Secret, έρχεται από την Φινλανδία, αλλά μεγάλωσε στην Κύπρο.
Η Ροζίτα με τα χαρακτηριστικά καταγάλανα μάτια πριν τρία χρόνια απέκτησε έναν γιο με τον γνωστό τραγουδιστή και μουσικό παραγωγό Claydee.

Το μοντέλο και παίκτρια του «My Style Rocks» κατοικεί στην Αθήνα και ασχολείται με το μόντελινγκ. Για τον χαρακτήρα της λέει ότι είναι συνεργάσιμη και έχει πολλή υπομονή, ενώ ένα από τα μειονεκτήματα της είναι το άγχος.

Σε συνέντευξή της στο κυπριακό Down Town έχει δηλώσει: «Είμαι Κύπρια. Εδώ μεγάλωσα. Από τη Φιλανδία έφυγα όταν ήμουν τεσσάρων ετών κι έχω πολύ λίγες αναμνήσεις. Είχα πάει πριν έρθω στην Ελλάδα για να δω τη γιαγιά μου και δεν σου κρύβω ότι δεν τρελαίνομαι με το κλίμα της χώρας».

Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί της αρέσει η μόδα και ο χώρος της τηλεόρασης.
Δέχεται την κριτική, γιατί όπως εξηγεί η ίδια είναι άνθρωπος που σέβεται πολύ τις απόψεις των άλλων.
Το είδωλο της στο χώρο της μόδας είναι ο Alexander Mc Queen.


«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




