Survivor 4: Αγνώριστοι Τριαντάφυλλος και Παππάς από την πείνα - Πώς ήταν 90 ημέρες πριν
Κάποιοι παίκτες του Survivor θα δουν για πρώτη φορά τον εαυτό τους 90 μέρες μετά την είσοδό τους στο ριάλιτι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης στο «Survivor 4», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου, έχει ξεκινήσει. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία πριν από την εκδήλωση να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους και ν' αλλάξουν ρούχα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» εννέα είναι οι παίκτες που έχουν αντέξει και έχουν παραμείνει παρά τις κακουχίες στο Survivor, που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου 2020.
Μετά από 90 ημέρες πείνας, αγωνισμάτων και απομόνωσης, οι παίκτες θα δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, θα ζυγιστούν, και η έκπληξή τους σίγουρα θα είναι μεγάλη. Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς, αλλά και Νίκος Μπάρτζης έχουν γίνει αγνώριστοι!
Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει ο Jason Derulo για
να τραγουδήσει
«Θα ζυγιστούν, θα ξεβρωμιστούν, θα πλυθούν. Θα υπάρχουν κρεμάστρες με ρούχα για να διαλέξουν τα ρούχα τους, θα ζυγιστούν να δουν πόσα κιλά έχουν χάσει. Θα ξυριστούν και θα κουρευτούν. Η αλλαγή για τους 9 παίκτες θα είναι πραγματικά εντυπωσιακή» είπε η Ελενα Πολυκάρπου. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου είδαμε το «πριν» και το «μετά» κάποιων παικτών που πραγματικά έχουν «μεταλλαχθεί» εμφανισιακά.
Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Άγριος καυγάς Σάκη και Μπάρτζη για την Άννα Μαρία - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




