Τέρμα οι φιλίες: Το Survivor γίνεται ατομικό στους 8 - Η κλήρωση για τα έπαθλα
Πότε γίνεται ατομικό το Survivor και πώς θα γίνονται τα ματσαρίσματα;🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το επόμενο «ορόσημο» του «Survivor 4» και κάτι που αναμένουν πώς και πώς οι παίκτες του ριάλιτι είναι η στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, γεγονός που θα σημαίνει ότι πλησιάζει το τέλος και η ανακήρυξη του μεγάλου νικητή. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» (7/5) η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε τι πρόκειται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης. «Σε δύο με τρεις εβδομάδες το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Αυτό θα γίνει στους οκτώ παίκτες.
Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Άλλοι άνθρωποι» οι παίκτες μετά από 132 μέρες στο ριάλιτι
Όταν μιλάμε για ατομικό παιχνίδι εννοούμε ότι δεν θα υπάρχουν ματσαρίσματα, δεν υπάρχουν φιλίες και κλίκες, και ο καθένας παίζει μόνος του. Πώς παίζει μόνος του; Θα γίνεται κλήρωση και έτσι μπορεί να παίξουν απέναντι και φίλοι. Όταν χάνεις θα χάνεις μία ζωή από τις τέσσερις. Ο νικητής θα κερδίζει πάρα πολύ μεγάλα έπαθλα» είπε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε».
Η πιο δυνατή φιλία του παιχνιδιού είναι εκείνη του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη. Οι δύο παίκτες θα χρειαστεί πιθανότατα να παίξουν και ως αντίπαλοι, μιας και αυτό θα εξαρτηθεί από την κλήρωση.
Τέλος διαδρομής για το «Αίολος Κεντέρης»: Η στιγμή που το εμβληματικό ταχύπλοο περνά για πάντα στην Ιστορία
Εντυπωσιακή εικόνα στο Παρίσι: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά τον Πύργο του Άιφελ
Φωτιά στην Καλλιθέα: Οι δραματικές στιγμές με την πτώση της 75χρονης από το μπαλκόνι - Την έσωσε «ανθρώπινη αλυσίδα»
Νεκρά εντοπίστηκαν δύο παιδιά 8 και 10 ετών στην Κύπρο - Ήταν κλειδωμένα σε αυτοκίνητο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



