(copyright: Instagram)

Αραβανή VS Σπυροπούλου: Κόντρα διαρκείας σε όλα τα μέτωπα

Τελευταία Ενημέρωση
Όμορφες, λαμπερές, με προϋπηρεσία στο μόντελινγκ που τις οδήγησε μπροστά στην κάμερα της μικρής οθόνης. Εκεί ξεκινά και η «κόντρα» μεταξύ των δύο ξανθιών παρουσιαστριών με πολλές συνέχειες που θυμίζει σαπουνόπερα 

Το νέο κεφάλαιο της διαµάχης που γράφεται αυτές τις µέρες στο παρασκήνιο αφορά στην παρουσίαση του τρίτου κύκλου του «My Style Rocks», που είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανακάµπτει τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ, ίσως και νωρίτερα από την έναρξη του β’ µισού της σεζόν. Αιτία τα χαµηλά ποσοστά τηλεθέασης των τηλεπαιχνιδιών «Quess My Age» και «Boom», και η φηµολογούµενη αντικατάστασή τους από το ριάλιτι µόδας παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Πρώτη παρουσιάστρια του προγράµµατος ήταν η Ευαγγελία Αραβανή, τη δεύτερη σεζόν το παρουσίασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αυτήν τη στιγµή και οι δύο, άνεργες τηλεοπτικά, φέρονται να διεκδικούν δυναµικά την τηλεοπτική τους επιστροφή µέσω του συγκεκριµένου προγράµµατος, µε την πρώτη να έχει, σύµφωνα µε πληροφορίες του «TV Έθνος», προβάδισµα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται ένα comeback της δεύτερης. Άλλωστε η Σπυροπούλου, καλεσµένη στο «Έλα, χαµογέλα» του Open, εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυµία της να παρουσιάσει και πάλι το «My Style Rocks». 

Η μάχη του καναπέ

Με κοινή αφετηρία διαγωνισµούς οµορφιάς (Η Αραβανή ήταν η Σταρ Ελλάς του 2005, ενώ η Σπυροπούλου Miss Europe Face 2007), η γνωριµία των δύο παρουσιαστριών on camera ξεκίνησε µε ρήξη. Ήταν το 2012 όταν η Ευαγγελία Αραβανή εξοβελίστηκε µε συνοπτικές διαδικασίες από τον Alpha. Εµεινε µόλις τρεις εβδοµάδες στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά» στο πλευρό της Ναταλίας Γερµανού.

Την ίδια περίοδο ανέτειλε στο κανάλι που έδρευε ακόµη στην Κάντζα το άστρο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Έχοντας κάνει κάποιες εµφανίσεις ως µοντέλο στην εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη, η φοιτήτρια της Φιλοσοφικής από τη Ρόδο προβιβάστηκε σε πανελίστρια στο «Μες στην καλή χαρά».

Τον Ιανουάριο του 2018 η Ναταλία Γερµανού αποκάλυψε τι ακριβώς είχε συµβεί. «Η Ευαγγελία έµεινε τρεις εβδοµάδες και κάτι µαζί µας. Μας κάλεσαν το ίδιο απόγευµα και τις δύο σε διαφορετικά κτίρια για να µας ανακοινώσουν την αποµάκρυνση της Ευαγγελίας... Ο,τι κι αν έγινε τότε ας το αφήσουµε στο τότε, µην τα σκαλίζουµε.

Πάντως δεν είχε να κάνει µε την αποδοτικότητα της Ευαγγελίας... Πέρασε το δοκιµαστικό πρώτη και καλύτερη». Όταν ρωτήθηκε, δε, για το αν τότε περνούσε ο λόγος της, η Ναταλία Γερµανού είπε επί λέξει: «Όχι εκείνη τη χρονιά. ∆εν µπόρεσα να τη σώσω. Προσπάθησα πάρα πολύ. Η Ευαγγελία το ξέρει». Την απόλυσή της περιέγραψε τότε συνοπτικά και η Ευαγγελία Αραβανή καλεσµένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Με έδιωξαν. Με κάλεσαν ένα απόγευµα στα γραφεία και µου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταµατήσει εδώ η συνεργασία µας και ο λόγος τότε ήταν ότι ήµασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σηµείο και µετά γινόµασταν πολλοί».

Τελικά, ο καναπές αυτός σχετικά γρήγορα κατέληξε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τη σεζόν 2013-2014 το «Μες στην καλή χαρά» συµπαρουσιάζουν Σπυροπούλου και Καραβάτου. Το φθινόπωρο του 2014 η νέα πρωινή εκποµπή του Alpha τα Σαββατοκύριακα είναι το «Σπίτι µου, σπιτάκι µου», µε κεντρική παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα. Και θα διατηρηθεί στο πρόγραµµα του Alpha για τρεις σεζόν, παρά τα χαµηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σκληρό... ροκ 

Η τηλεοπτική πορεία της Ευαγγελίας Αραβανή ήταν πιο δύσκολη. Ξεκινά µουσική εκποµπή στο MTV Greece, τη σεζόν 2013-2014, χορεύει στο «Dancing with the Stars» (αξέχαστη έχει µείνει η σέξι σάµπα µε την Κατερίνα Στικούδη) και τις σεζόν 2015-2017 είναι στα backstage του X Factor στον ΣΚΑΪ. Το φθινόπωρο του 2017 της δίνεται για πρώτη φορά η θέση της κεντρικής παρουσιάστριας στο πρώτο «My Style Rocks» και τα πηγαίνει καλά, κάτι που αποτυπώνεται στα ποσοστά τηλεθέασης.

Η ίδια περίοδος είναι δύσκολη επαγγελµατικά για τη Σπυροπούλου, που από το καλοκαίρι του 2017 είναι εκτός TV, αφού το συµβόλαιό της µε τον Alpha δεν είχε ανανεωθεί. Η τηλεοπτική µοίρα θα φέρει τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες και πάλι κοντά, χωρίς όµως να συναντηθούν. Στις αρχές του 2018 η Αραβανή παίρνει µεταγραφή για τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του «Dancing with the Stars». Πριν όµως πέσουν οι υπογραφές, για τη συµµετοχή της στο σόου συζητά και η Σπυροπούλου, αλλά σε θέση διαγωνιζόµενης. Πρωτοσέλιδα και διαδικτυακά δηµοσιεύµατα της εποχής αναφέρουν πως η Αραβανή έθεσε βέτο για τη συµµετοχή της Σπυροπούλου στο «DWTS», εφαρµόζοντας στην πράξη τη φράση «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο».

Η Ευαγγελία Αραβανή απαντά ευθέως. «Είναι αστείο. Εγώ µέχρι και την τελευταία στιγµή που συµφώνησα µε το κανάλι δεν ήξερα ποιοι είναι οι συµµετέχοντες. Ούτε είχα ρωτήσει, ενώ τη δεδοµένη χρονική στιγµή ούτε µε ενδιέφερε να µάθω. Είµαι έτσι ως άνθρωπος που δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Ακόµη και αν η παραγωγή µού είχε ανακοινώσει τη συµµετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, δεν θα είχα το παραµικρό πρόβληµα. Αφήνω πίσω το παρελθόν. ∆εν µου αρέσουν οι ίντριγκες» δήλωνε σε συνέντευξή της στο «TV Eθνος» λίγο πριν από την έναρξη του σόου.

Λίγες µέρες µετά η Σπυροπούλου έφευγε για τον Αγιο ∆οµίνικο για συµµετοχή στο «Survivor 2», µε υποσχετική στις βαλίτσες της -σύµφωνα µε τα sites- για την παρουσίαση του «My Style Rocks». Κανείς δεν µπορεί να γνωρίζει αν προϋπήρχε συµφωνία, ωστόσο η «Queen Dina» πράγµατι ανέλαβε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι µόδας. Η επόµενη συνάντηση των δύο ξανθιών παρουσιαστριών έγινε στην πρεµιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» τον περασµένο Ιανουάριο. Αν και έκατσαν µε µια σειρά διαφορά (στη φωτό πάνω), έδειξαν να µη γνωρίζει η µία την άλλη...

Ο ΣΚΑΪ τώρα και ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα αποφασίσουν ποια από τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες ξέρει το ριάλιτι µόδας καλύτερα, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόµενο να δούµε άλλη παρουσιάστρια στο νέο «My Style Rocks».

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ