Νovartis: H Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει καθήκοντα Επικεφαλής Επικοινωνίας στην Περιφέρεια Νότιας, Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει από 1η Φεβρουαρίου το νέο ρόλο της ως Επικεφαλής Επικοινωνίας & Engagement (C&E) για τη Novartis στην Περιφέρεια Νότιας, Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης (SERCE Lead) με έδρα την Αθήνα. Θα συνεχίσει να ηγείται του τμήματος Επικοινωνίας και Σχέσεων με Ενώσεις Ασθενών στη Novartis Hellas. Αναφέρεται στη Διεύθυνση Επικοινωνίας Ευρώπης και αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού leadership team C&E.
Στο νέο της ρόλο η Φωτεινή είναι υπεύθυνη για την:
- Διεύθυνση και καθοδήγηση των τμημάτων Επικοινωνίας στις χώρες του SERCE (Τσεχία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία)
- Υποστήριξη, και ευθυγράμμιση των χωρών σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας & σχέσεων με ενώσεις ασθενών, καθώς και αξιολόγησης με συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρησης.

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, με πολλές διακρίσεις σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing & την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
- Σεισμός στην Τουρκία: Φεύγει και δεύτερο κλιμάκιο Ελλήνων διασωστών - Τέσσερις άνθρωποι έχουν βρεθεί ζωντανοί στη Χατάι - «Είναι ένα απέραντο νεκροταφείο»
- Τροχαίο με λεωφορείο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Συγκρούστηκε με ΙΧ - Πληροφορίες για 12 τραυματίες
- Οι φονικότεροι σεισμοί που χτύπησαν τον πλανήτη: Οι μισοί έγιναν στην Κίνα – Οι 10 πιο ανθρωποβόροι της Ελλάδας
- Σκυλάκι προσπαθούσε να ειδοποιήσει τους κατοίκους για τον σεισμό στην Τουρκία - Βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου
- Κατώτατος μισθός: Οι επιφυλάξεις των εργοδοτών και η… αδιόρατη παγίδα της εφορίας
Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



