Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στο Κατράκειο - Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα το φετινό καλοκαίρι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του ξεκινούν τις καλοκαιρινές συναυλίες και υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα το φετινό καλοκαίρι, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.
Ο Γιάννης Χαρούλης υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει και να μας συστήσει και καινούργια, από το νέο του δίσκο «Κολίμπρι». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.
Ραντεβού, λοιπόν, στις 27 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό!
Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



