Πανικός σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ: Γιγαντιαία οθόνη έπεσε και καταπλάκωσε χορευτές - Σοκαριστικό βίντεο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στιγμές πανικού επικράτησαν σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ, όταν γιγαντοοθόνη έπεσε και καταπλάκωσε δύο χορευτές που βρίσκονταν στη σκηνή. Η συναυλία των Mirror διεκόπη άμεσα και ο μάνατζερ του συγκροτήματος ζήτησε από το πλήθος να αποχωρήσει από τον χώρο.
Το ατύχημα - σοκ καταγράφηκε από πολλούς φαν της μπάντας και τα βίντεο αναρτήθηκαν στα social media. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο ένας από τους χορευτές τραυματίστηκε στον αυχένα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική ενώ ο δεύτερος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και κάποιες γυναίκες θαυμάστριες από το πλήθος, εξαιτίας του σοκ που υπέστησαν, όπως γράφει το BBC.
Δείτε το τρομακτικό βίντεο:
Σημειώνεται πως το boy band Mirror έδινε συναυλία στο Coliseum του Χονγκ Κονγκ το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, οι αρμόδιες Αρχές της πόλης έδωσαν εντολή να «παγώσουν» οι υπόλοιπες εμφανίσεις έως ότου ελεγχθούν οι τοποθεσίες διεξαγωγής τους.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



