• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»Πλακιάς: Κανείς συγγενής δεν θα ακολουθήσει την Καρυστιανού - Δεν είναι μία η μάνα των ΤεμπώνΠαραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνειΑγρότες: Προβληματισμός στον Παλαμά - «Χλωμή» η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα
δημοφιλές τώρα: Κουίζ γενικών γνώσεων: Το τεστ των 20 ερωτήσεων επιπέδου Πανελληνίων που δεν θα περάσεις
Homepage ┋   Μουσική   ┋   10.10.2023 21:15
Newsroom
Newsroom

Dolly Parton: «Γράφω μουσική από τότε που ήμουν επτά ετών»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Dolly Parton / AP
Dolly Parton / AP

Με αφορμή την κυκλοφορία του 49ου άλμπουμ της με τίτλο «Rockstar» στις 17 Νοεμβρίου, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Guardian για την οικογένειά της και για τη μουσική που συνεχίζει να γράφει στα 77 της χρόνια.

«Μεγάλωσα με γυναίκες που ήξεραν πώς να είναι καλές μητέρες, αλλά δεν ήταν αυτό που ένιωθα ότι ο Θεός είχε στο μυαλό του για μένα. Γιατί κάποιος πρέπει να διασκεδάζει αυτούς τους ανθρώπους και να τους γράφει τραγούδια. Μπορώ να γράψω ένα τραγούδι σαν να είχα ένα σπίτι γεμάτο παιδιά, μπορώ να γράψω ένα τραγούδι σαν να έχω έναν άντρα που με απατάει, αν και ποτέ δεν το έκανα. Αλλά ξέρω πώς είναι, το έχω δει, το έχω ζήσει. Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που να μου είναι ξένο, που να μην το καταλαβαίνω» είπε η σταρ και αποκαλύπτει ότι γράφει τραγούδια συνέχεια.

«Γράφω από τότε που ήμουν επτά ετών. Πάντα έχω κάτι μαζί μου για να γράψω -χαρτιά από τσίχλες, χαρτοπετσέτες από ένα εστιατόριο. Ποτέ δεν ξέρω πότε θα μου έρθει μια ιδέα και δεν μου αρέσει να τις χάνω γιατί συνήθως δεν επανέρχονται. Είμαι σίγουρη ότι έχω χάσει πολλές σπουδαίες ιδέες επειδή δεν είχα στυλό και χαρτί» σημείωσε.

«Ήμουν πιστή στον εαυτό μου» ομολογεί η Πάρτον στη συνέχεια ενώ πάντα αρνιόταν να αποκαλέσει τον εαυτό της φεμινίστρια.

«Όταν σκέφτεσαι μια "φεμινίστρια", σκέφτεσαι γυναίκες που είναι κατά των ανδρών ή που έχουν κακοποιηθεί...εγώ ασχολούμαι με τις γυναίκες, ασχολούμαι με την ενδυνάμωσή τους, αλλά ασχολούμαι με την ενδυνάμωση όλων των ανθρώπων -αγάπη, σεβασμός και ενθάρρυνση».

Σημειώνεται ότι στις 19 Οκτώβρη η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο, το «Behind the Seams: My Life in Rhinestones», το οποίο καταγράφει το στυλ της κατά την διάρκεια της μοναδικής της καριέρας.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη λένε οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Ο όρος και το μεγάλο δίλημμα

Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει

Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»

Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ντόλι Πάρτον
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr