ΛΕΞ: Εγινε sold out η συναυλία στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο από την ανακοίνωση της μεγάλης του συναυλίας στην Αθήνα, ο ΛΕΞ κατάφερε κάτι που για άλλους μοιάζει ακατόρθωτο. Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι η συναυλία στο ΟΑΚΑ έγινε sold out.
«Ανακοινώνοντας τη συναυλία του ΛΕΞ στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου, γνωρίζαμε τον ενθουσιασμό του κόσμου, αλλά το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το sold out του εξωτερικού χώρου του ΟΑΚΑ ήρθε σε λιγότερο από 24 ώρες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ για Έλληνα καλλιτέχνη».
Ωστόσο, χιλιάδες άνθρωποι δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να εξετάζουν ήδη τρόπους επέκτασης ή διεύρυνσης της προσβασιμότητας.
«Αντιλαμβανόμαστε τη μεγάλη επιθυμία του κοινού να παραστεί στη συναυλία και ζητούμε μερικές μέρες για να βρούμε την καλύτερη λύση, ώστε να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους».
Ο ΛΕΞ, χωρίς τηλεοπτικές εμφανίσεις, χωρίς προβολή σε ραδιόφωνα ή lifestyle περιοδικά, έχει χτίσει ένα από τα πιο πιστά και εκρηκτικά fanbases της χώρας. Η εικόνα του ΟΑΚΑ γεμάτου για χάρη του δεν είναι απλώς εντυπωσιακή, είναι και ιστορική, τόσο για την ελληνική ραπ σκηνή όσο και για την ίδια την εγχώρια μουσική βιομηχανία.
11η Σεπτεμβρίου: Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι που πέθαναν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα - Τι απέκρυψαν οι Αρχές
«Νομίζω σου ήταν αρκετό τόσο»: Φρικιαστική μαρτυρία 19χρονου θύματος ενός κατά συρροή βιαστή
Η στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα πριν συντριβεί στην Τανάγρα - Νέα βίντεο από την τραγωδία
Μεγάλη αγώνια για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα - Ένιωσε δυσφορία, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



