Κατερίνα Λιόλιου: Ετοιμάζει την πρώτη της μεγάλη συναυλία - Ολες οι λεπτομέρειες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται να συναρπάσει την Αθήνα με την πρώτη της μεγάλη συναυλία, γιορτάζοντας μαζί με τον κόσμο που την έχει αγκαλιάσει και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «To δικό μου DNA».
Υπό τον τίτλο «Celebrating "Το δικό μου DNA' album release», η Κατερίνα Λιόλιου κλείνει ραντεβού με το κοινό στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας τη Δευτέρα 14 Ιουλίου για μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα που θα χαραχθούν βαθιά στη μνήμη μας.Η Κατερίνα Λιόλιου, η πιο επιτυχημένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά live όλα τα τραγούδια του album «Το δικό μου DNA», τις μεγάλες πολυπλατινένιες επιτυχίες της καθώς και τραγούδια - σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας, με το δικό της χαρακτηριστικό πάθος, σε μια εντυπωσιακή παραγωγή της Panik Live Productions.
Special guest ο FY, ο artist με τα διαδοχικά hits που «σαρώνουν» το Spotify και το YouTube. Μαζί της ο ταλαντούχος δημιουργός και τραγουδιστής Γιάννης Φακίνος.
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




