• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;«Μας βάρεσαν 100 χούλιγκαν»: Συναθλητής του Γιάννη Τσουκαλά περιγράφει την άγρια επίθεση στη ΣερβίαΤι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της ΑττικήςΠρώτο χερσαίο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας: Κατέστρεψαν αποβάθρα - Υποστηρίζουν ότι συνδέεται «ναρκωτικά»
δημοφιλές τώρα: Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   08.02.2021 13:08
Newsroom
Newsroom

Επίδομα θέρμανσης: Λήγει η προθεσμία για δηλώσεις IBAN στο Taxisnet

Μία ημέρα έχουν ακόμη στη διάθεσή τους οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης προκειμένου να καταθέσουν το IBAN του τραπεζικού τους λογαριασμού στο myTaxisnet

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
copyright: Pixabay
copyright: Pixabay

Mέχρι την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, στις 10:00 το πρωί, θα μπορούν οι 24.000 δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, που δεν έχουν δηλώσει το ΙΒΑΝ τους στο myTaxisnet, να το κάνουν, για να κατατεθεί στον τραπεζικό τους λογαριασμό το σχετικό ποσό. Φέτος το το επίδομα θέρμανσης που θα λάβουν οι δικαιούχοι κυμαίνεται από 80 έως 650 ευρώ, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει σχετική πρόβλεψη και για καυσόξυλα.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ η πληρωμή του ποσού στους συγκεκριμένους δικαιούχους θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, 9 Φεβρουαρίου 2021. Μέχρι την Παρασκευή 5/2, είχαν αποπληρωθεί 355.314 δικαιούχοι (93,7% όσων πραγματοποίησαν αγορές μέχρι 31/12/2020), με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 42 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία είχαν υποβληθεί 850.862 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης από τις οποίες επιλέξιμες αιτήσεις είναι οι 688.412.  

Διαβάστε ακόμη

Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής

Πρώτο χερσαίο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας: Κατέστρεψαν αποβάθρα - Υποστηρίζουν ότι συνδέεται «ναρκωτικά»

Παππάς για καταγγελία Ανεστίδη: «Του είπα πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα - Η ΝΔ σταμάτησε τη διαδικασία με τα ΑΦΜ»

Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΑΑΔΕ
  • IBAN
  • Taxisnet
  • επίδομα θέρμανσης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr