• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ανακοινώθηκαν 8 νέα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία που ανοίγουν το 2026 - Η λίστα και οι περιοχές«PAN-PAN, PAN-PAN»: Τα τελευταία λόγια του πιλότου πριν τη συντριβή του αεροσκάφους στην Τουρκία - Ποια είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που έχασε τη ζωή τηςΣέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου - «Άφησε το κινητό του στο σπίτι»«Τιμωρία» Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Έγραψες ψέματα για εμένα και δεν θα απαντήσω στην ερώτησή σου!»
δημοφιλές τώρα: Tραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   01.04.2021 16:49
Newsroom
Newsroom

ΟΛΘ: 2,69 εκατ. € το συνολικό προς επιστροφή ποσό φόρων και παραβόλων

Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου φορολογικού ελέγχου κοινοποιήθηκαν στην ΟΛΘ Α.Ε. το Σεπτέμβριο του 2016 και καταλογίστηκαν φόροι και προσαυξήσεις συνολικού ποσού ΕΥΡΩ 2,75εκατ.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Η Α΄προβλήτα του λιμανιού
Η Α΄προβλήτα του λιμανιού

Η "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.” (ΟΛΘ Α.Ε.), σε εφαρμογή του άρθρου 4.1.3.1 παρ.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών σχετικά με θέματα φορολογικών ελέγχων, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι εκδόθηκε η με αριθμό 287/2021 Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, δικαιώνοντας τα αιτήματα της ΟΛΘ Α.Ε. Συγκεκριμένα, η εν λόγω δικαστική Απόφαση, ακυρώνει ουσιαστικά το αρνητικό αποτέλεσμα του φορολογικού ελέγχου επτά οικονομικών ετών, από το 2005 έως και το 2011.

Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου φορολογικού ελέγχου κοινοποιήθηκαν στην ΟΛΘ Α.Ε. το Σεπτέμβριο του 2016 και καταλογίστηκαν φόροι και προσαυξήσεις συνολικού ποσού ΕΥΡΩ 2,75εκατ. Το ποσό αυτό καταβλήθηκε εφάπαξ και ταυτόχρονα ασκήθηκαν άμεσα οι δέουσες δικαστικές ενέργειες και προσφυγές κατά των ανωτέρω κοινοποιηθέντων αποτελεσμάτων του φορολογικού ελέγχου.

Με την τρέχουσα θετική Απόφαση, το συνολικό προς επιστροφή ποσό φόρων και παραβόλων ανέρχεται σε ΕΥΡΩ € 2,69εκατ., πλέον τόκων από 30/3/2017.

Διαβάστε ακόμη: Pitsos: Οριστικό λουκέτο για το εργοστάσιο - Τέλος έπειτα από 156 χρόνια

Διαβάστε ακόμη

Θρήνος για την Ελληνίδα αεροσυνοδό που επέβαινε στο μοιραίο Falcon 50 - Σε «ουδέτερη χώρα» θα σταλεί το μαύρο κουτί

Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο κέντρο – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» λόγω κακοκαιρίας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Εισαγγελέα οι πρώτες 50 μαζικές διαγραφές αγροτεμαχίων στο Ε9 - Εξετάζονται συνολικά 3.000 περιπτώσεις ιδιοκτητών

Χριστούγεννα χωρίς στρες: Πώς να επιβιώσετε μέσα στη φρενίτιδα των γιορτών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Λιμάνι Θεσσαλονίκης
  • φόροι
  • ΟΛΘ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr