Fraport: «Απογειώθηκε» η κίνηση σε αεροδρόμια που διαχειρίζεται
Ποια αεροδρόμια σημείωσαν διψήφιο αριθμό ανάπτυξης - Η διεθνής επιβατική κίνηση παρουσίασε μείωση 4,8%🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απογειώθηκε η επιβατική κίνηση το πρώτο τρίμηνο του 2019, στα 14 αεροδρόμια διαχείρισης της Fraport Greece.
Συνολικά, το πρώτο τρίμηνο του 2019, ο αριθμός επιβατών έφτασε τα 1.92 εκατομμύρια υπερβαίνοντας τα επίπεδα του προηγούμενου έτους κατά 8,2%.
Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, η επιβατική κίνηση των αεροδρομίων παρουσίασε αύξηση της τάξεως 1,1%, φθάνοντας συνολικά 0.71 εκατομμύρια επιβάτες.
Η επιβατική κίνηση εσωτερικού σημείωσε αύξηση 4,7% σε σύγκριση με το Μάρτιο του 2018. Κως, Κεφαλονιά, Άκτιο, Καβάλα, Μυτιλήνη, Κέρκυρα και Σαντορίνη παρουσίασαν διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, ενώ παρόμοιες αυξητικές τάσεις εμφανίζονται στα αεροδρόμια Σάμου και Θεσσαλονίκης.
Η διεθνής επιβατική κίνηση παρουσίασε μείωση 4,8%.
Παρ’ όλα αυτά, τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Ακτίου και Σάμου εμφάνισαν άνοδο.
Τα στοιχεία που αφορούν τα υπόλοιπα αεροδρόμια έχουν επηρεαστεί κυρίως λόγω της κινητής εορτής του Πάσχα που το 2018 συνέπεσε στις αρχές Απριλίου (02.04.2018).
H ανασκόπηση της επιβατικής κίνησης για τοn Μάρτιο του 2019 στα 14 αεροδρόμια διαχείρισης της Fraport Greece, εδώ και εδώ.
Φωτιά στη Νέα Ιωνία: Οι πυροβολισμοί του 2023 με έναν νεκρό στην καφετέρια που κάηκε και οι μαρτυρίες για εκρήξεις
Τα 8 αστρονομικά φαινόμενα του Οκτωβρίου: Από διάτοντες αστέρες και Δρακοντίδες μέχρι το Σμήνος της Κυψέλης
«Αντίο Ελένη μας»: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Finos Film για την απώλεια της Έλενας Προκοπίου
Τύπος «κατέβασε» με αυτοκίνητο τη τζαμαρία σούπερ μάρκετ στις 04:30 το πρωί για να πάει τουαλέτα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



