120 δόσεις: Θετικά αποτιμά η κυβέρνηση την υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση
Ενας στους τρεις οφειλέτες συμπολίτες μας έχει υπαχθεί στη ρύθμιση, έχοντας ληξιπρόθεσμες οφειλές ποσού μεγαλύτερου των 1.500 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι προσδοκίες της κυβέρνησης για υπαγωγή των φορολογούμενων στη ρύθμιση των 120 δόσεων ευοδώθηκαν, καθώς ένας στους τρεις οφειλέτες, έσπευσε να ρυθμίσει τις οφειλές του.
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έκανε την αποτίμηση των πρώτων στοιχείων και το πρόσημο είναι θετικό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπέβαλαν αιτήσεις ρύθμισης 722.109 οφειλέτες, για συνολικές οφειλές ύψους 7,1 δισ. ευρώ.
Από αυτές, 217.276 αιτήσεις είναι ακόμη εκκρεμείς. Συνεπώς, 1 στους 3 οφειλέτες συμπολίτες μας έχει υπαχθεί στη ρύθμιση, έχοντας ληξιπρόθεσμες οφειλές ποσού μεγαλύτερου των 1.500 ευρώ.
Η επιτυχία αυτή καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη αν ληφθεί υπόψη ότι το 70% του συνόλου των οφειλετών αντιστοιχεί σε μικροοφειλέτες με χρέος έως 500 ευρώ και οι οποίοι δεν είχαν ουσιαστικό λόγο να ενταχθούν στη ρύθμιση, καθώς και σε οφειλέτες με χρέη παλαιών ετών των οποίων η είσπραξη καθίσταται ιδιαιτέρως δύσκολη.
Χωρίς αποκωδικοποιητή: Η τιμή στη νέα πλατφόρμα Αλαφούζου και οι εκπλήξεις που φέρνει
Βίντεο ντοκουμέντο από τον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ σε καφετέρια
Βιβλική καταστροφή Νεπάλ: 160 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες - Ερευνάται αν προκλήθηκαν από κατάρρευση παγετώνα
Θρίλερ με 46χρονο Γάλλο που ταξίδευε με βαν από Πάτρα για Μπάρι - Μετέφερε πυραύλους Akeron
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



