Πιτσιλής: Θα πληρώνονται με κάρτα μέσω Taxisnet οι ρυθμισμένες οφειλές σας
Οι ανακοινώσεις που έκανε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ανέφερε τι μέτρα αναλαμβάνονται προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός για την αποπληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων.
Οπως σημείωσε ο κ. Πιτσιλής, δόθηκε η δυνατότητα για παράταση καταβολής των φορολογικών οφειλών σε πολίτες άνω των 70 ετών αλλά και εκείνων που έχουν αναπηρία από 80% και πάνω μέχρι την Παρασκευή, 10 Απριλίου.
Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι από τις 16 Μαρτίου οι εφορίες όλης της χώρας λειτουργούν με email και τηλέφωνα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η άσκοπη επίσκεψη πολιτών στα υποκαταστήματα. Τόνισε ακόμη ότι μέσα στον Απρίλιο θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν κάνει ρύθμιση για τις οφειλές τους, να μπορούν να τις πληρώνουν μέσω Taxisnet.
Διαβάστε ακόμη
Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: Χιλιάδες στρέμματα στάχτη - Νέο ευρωπαϊκό καθεστώς οι megafires
Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο: Τι αναμένεται να ρίξει «φως» και οι απολογίες
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος - Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε», λέει ο Ιταλός
Κύπρος: Σάλος με γιγαντοαφίσα στα εβραϊκά σε αυτοκινητόδρομο - Απεικονίζει Ισραηλινό υποψήφιο πρωθυπουργό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




