Πιτσιλής: Θα πληρώνονται με κάρτα μέσω Taxisnet οι ρυθμισμένες οφειλές σας
Οι ανακοινώσεις που έκανε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ανέφερε τι μέτρα αναλαμβάνονται προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός για την αποπληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων.
Οπως σημείωσε ο κ. Πιτσιλής, δόθηκε η δυνατότητα για παράταση καταβολής των φορολογικών οφειλών σε πολίτες άνω των 70 ετών αλλά και εκείνων που έχουν αναπηρία από 80% και πάνω μέχρι την Παρασκευή, 10 Απριλίου.
Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι από τις 16 Μαρτίου οι εφορίες όλης της χώρας λειτουργούν με email και τηλέφωνα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η άσκοπη επίσκεψη πολιτών στα υποκαταστήματα. Τόνισε ακόμη ότι μέσα στον Απρίλιο θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν κάνει ρύθμιση για τις οφειλές τους, να μπορούν να τις πληρώνουν μέσω Taxisnet.
Διαβάστε ακόμη
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



