Σούπερ μάρκετ: Μπόνους 3 εκατ. ευρώ σε 13.575 εργαζομένους από τον ΑΒ Βασιλόπουλος
Ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες της αλυσίδας. Επιβεβαίωση ethnos.gr🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για τους 13.575 εργαζόμενους των καταστημάτων και των αποθηκών αποφάσισε να διαθέσει η ΑΒ Βασιλόπουλος, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες της αλυσίδας.
«Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλετε, για να μην λείψει τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά! Αλλά και μια επιβράβευση, που έρχεται αυτονόητα για όλα όσα προσφέρετε».
Με αυτόν τον τρόπο, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, ανακοίνωσε ότι «Για όλους τους 13.575 εργαζόμενους, στα καταστήματα και τις αποθήκες – τους δικούς μας ήρωες, θα διαθέσουμε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες μας».
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




