«Πάλι λεφτά μοιράσαμε»: Ο γρίφος στον Τροχό της Τύχης που ξετρέλανε τον Παντελή Καπετάνο
Ενθουσιάστηκε ο πρώην διεθνής άσος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το δικό του σχόλιο έκανε ο πρώην διεθνής άσος Παντελής Καπετάνος για ένα σύνθημα που έπαιξε στο τηλεπαιχνίδι «Τροχό της Τύχης», το οποίο κλήθηκε να βρει μία παίκτρια.
Η παίκτρια στο τηλεπαιχνίδι του Star, αφού ενημερώθηκε από τον Πέτρο Πολυχρονίδη ότι δεν αφορά την αγαπημένη της ομάδα, τον Παναθηναϊκό, άρχισε να λέει τα γράμματα, ώστε να λύσει τον γρίφο.
Ο παρουσιαστής της είπε ότι το συγκεκριμένο σύνθημα ακουγόταν παλαιότερα από τους φίλους της ΑΕΚ. Η Νικόλ συνέχισε να λέει γράμματα και σιγά-σιγά αποκαλύφθηκε το σύνθημα.
Αυτό ήταν το «Βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω Καπετάνο…», το οποίο η Νικόλ τελικά βρήκε, κερδίζοντας 1.280 ευρώ.
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης την ενημέρωσε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ το τραγουδούσαν επειδή ο πρώην επιθετικός δε σκόραρε συχνά, όμως όταν πήγε στη Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα, είχε συχνή επαφή με τα δίχτυα.
Ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος παρακολουθούσε το τηλεπαιχνίδι του Star, δημοσίευσε το σχετικό στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται το σύνθημα με το όνομά του και σχολίασε με χιούμορ: «Πάλι λεφτά μοιράσαμε».
Πηγή: ahensmagazine.gr
Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
«Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




