Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Νεκρό ένα παιδί
Τουλάχιστον τρεις τραυματίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο ιδιωτικό σχολείο Notre-Dame-de-Toutes-Aides στη Νάντη της Γαλλίας, αφήνοντας έναν νεκρό και τουλάχιστον τρεις σοβαρά τραυματισμένους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίθεση πραγματοποιήθηκε από έναν μαθητή του λυκείου. Ο δράστης, ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του σχολείου, όπου είχε μια διαφωνία με ένα κορίτσι και εκείνη μαχαιρώθηκε. Στη συνέχεια ο μαθητής κατέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου μαχαίρωσε άλλους τρεις μαθητές. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού και συνελήφθη από την αστυνομία στο σημείο.
Διαβάστε ακόμη
Πήρε θέση ο Μητσοτάκης για τη Γάζα: Να σταματήσει το Ισραήλ τις στρατιωτικές επιχειρήσεις - Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει
Μετά τα τρόφιμα τελειώνει και το νερό: Φόβοι για πλήρη κατάρρευση των μονάδων ύδρευσης
Ζημιές σε ετοιμόρροπα κτίρια μετά τον σεισμό στην Κρήτη: Σε ετοιμότητα όλες οι ΕΜΑΚ της χώρας
Metallica στην Αθήνα: Το νέο ντοκιμαντέρ «Metallica Saved My Life», η τεράστια αγάπη από το κοινό και οι εξαρτήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr