• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κακοκαιρία Byron: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Κεντρική Μακεδονία και Δωδεκάνησα στο επίκεντροΏρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότησηΑυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον ΙανουάριοΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες με 6.000 τρακτέρ στους δρόμους - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Παιδεία   ┋   10.09.2023 20:52
Νικολίτσα Τρίγκα
Νικολίτσα Τρίγκα

Εκπαιδευτικό Ρεπορτάζ

Κακοκαιρία Daniel

Κακοκαιρία Daniel: Τι θα γίνει με τους εκπαιδευτικούς που δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Σχολική τάξη (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)
Σχολική τάξη (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Οι μετακινούμενοι αναπληρωτές από ή προς τις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές, για τους οποίους κατ/εξαίρεση, λόγω των ειδικών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία, υπάρχει αντικειμενική αδυναμία προσέλευσης στις κατά περίπτωση Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πρόσληψης, δύνανται να παρουσιαστούν επόμενη ημέρα, αμέσως μετά την αποκατάσταση της δυνατότητας πρόσβασης ή της συγκοινωνίας, όπως προβλέπεται με σχετική πράξη του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκου Πιερρακάκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένοι προσωρινοί αναπληρωτές, εφόσον ακόμα δεν ανέλαβαν υπηρεσία, θα πρέπει μέχρι και τη Δευτέρα 11/9/2023 να αποστείλουν στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης/ ΠΔΕ Πρόσληψης ηλεκτρονικό μήνυμα - δήλωση.

Οι προσωρινοί αναπληρωτές υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία και να παρουσιαστούν μέχρι και τη Δευτέρα 11/9/2023. Κατ’ εξαίρεση, μόνο οι μετακινούμενοι αναπληρωτές από ή προς τις πληγείσες περιοχές, για τους οποίους, λόγω των ειδικών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία, υπάρχει αντικειμενική αδυναμία προσέλευσης στις κατά περίπτωση Διευθύνσεις Εκπαίδευσης πρόσληψης, δύνανται να παρουσιαστούν επόμενη ημέρα, αμέσως μετά την αποκατάσταση της δυνατότητας πρόσβασης ή της συγκοινωνίας.

Οι συγκεκριμένοι προσωρινοί αναπληρωτές, εφόσον ακόμα δεν ανέλαβαν υπηρεσία, θα πρέπει μέχρι και τη Δευτέρα 11/9/2023 να αποστείλουν στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης/ ΠΔΕ πρόσληψης -μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος- δήλωση με το κείμενο που αναφέρεται στην περίπτωση Β(ii) της ανωτέρω (2) σχετικής εγκυκλίου μας.

Οι προσληφθέντες στις πληγείσες περιοχές αναπληρωτές, οι οποίοι ήδη έχουν παρουσιαστεί και αναλάβει υπηρεσία σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης, οφείλουν να είναι στη θέση τους με την έναρξη των μαθημάτων. Αντίστοιχα, και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ, που μετακινούνται από τις πληγείσες περιοχές, ενημερώνουν σχετικά τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης/ΠΔΕ όπου υπηρετούν, εφόσον έχουν αντικειμενική αδυναμία προσέλευσης. Όλοι οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ, που παρουσιάζονται επόμενη ημέρα λόγω αδυναμίας πρόσβασης ή διακοπής συγκοινωνίας, προσκομίζουν σχετική βεβαίωση από τον αρμόδιο φορέα (Δήμο, Λιμεναρχείο κλπ) για τη λήψη της άδειας ανυπαίτιου κωλύματος και τις ανάγκες της μισθολογικής τους κάλυψης.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Θεσσαλία
  • σχολεία
  • ειδήσεις τώρα
  • καθηγητές
  • κακοκαιρία Daniel
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr