• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια«Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας ΚαλαμάταςΤα τρία μηνύματα Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες: Παράθυρο νέων μέτρων, φρένο στην παροχολογία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμόςΔραματική προειδοποίηση Ζελένσκι: «Αν χάσουμε τον πόλεμο, 20 εκατομμύρια Ουκρανοί θα κατακλύσουν την Ευρώπη»
δημοφιλές τώρα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Homepage ┋   Παιδεία   ┋   15.02.2024 08:10
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τα καλέσματα

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το μεσημέρι

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μαζική η συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων (Eurokinissi)
Μαζική η συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων (Eurokinissi)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Με νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα στις 12:00 στα Προπύλαια απαντούν οι φοιτητές, μαθητές και καθηγητές στο νομοσχέδια της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταλήψεις σε δεκάδες ανώτατες σχολές ενώ οι φοιτητές έχουν αποφασίσει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Επιπλέον, θα συμμετάσχουν και στην Πανελλαδική Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου μέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η ΕΔΕ για το μπλακάουτ στον σέρβερ του ΕΚΠΑ, προκειμένου να μη γίνει η ψηφιακή εξεταστική. Συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ εμπλέκει τον αντιπρύτανη του Καποδιστριακού Στάθη Ευσταθόπουλο, ο οποίος προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελλάδα | 15.02.2024 07:38 
«Από τύχη ζούμε»: Ξέχασαν να κατεβάσουν τις μπάρες σε φυλασσόμενη διάβαση τρένων στο Μεταξουργείο

Τα καλέσματα

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/τριών. Για τον λόγο αυτό προκήρυξε στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Και η ΔΟΕ προκήρυξε τρίωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30).

Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν επίσης στη Θεσσαλονίκη (Καμάρα), την Πάτρα (πλατεία Γεωργίου), και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών

Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια

«Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα

«Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
  • ιδιωτικά πανεπιστήμια
  • φοιτητές
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>