Πανελλήνιες 2024 - ΕΠΑΛ: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά
Τα θέματα φαίνεται να ήταν σαφή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σήμερα ξεκίνησαν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, που διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, 2024-25. Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας ενώ τα θέματα φαίνεται να ήταν σαφή και να ανταποκρίνονταν στην ύλη που είχαν διδαχθεί.
«Τα σημερινά θέματα στα Νέα Ελληνικά του ΕΠΑΛ μπορούν να χαρακτηριστούν σχετικά σαφή, με μοναδική εξαίρεση τη δραστηριότητα Α2α, στην οποία ζητούνταν τα δομικά μέρη της δεύτερης παραγράφου του μη λογοτεχνικού κειμένου. Στη συγκεκριμένη παράγραφο απουσιάζει η θεματική περίοδος, η οποία εννοείται από την προηγούμενη παράγραφο. Ωστόσο, αναμένεται να εκληφθεί από τους μαθητές ως θεματική η πρώτη περίοδος της δεύτερης παραγράφου.
Τα δύο κείμενα που δόθηκαν ανταποκρίνονται στην ύλη που έχουν διδαχθεί οι μαθητές του ΕΠΑΛ και αφορούν στις ενότητες παιδεία, πολιτισμός, βιβλίο» ανέφερε η υπεύθυνη του Φροντιστηρίου Το Νέο, Άννα Δασκάλου.
Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα
Δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν.
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



