Φοιτητικές εκλογές: Μεγάλος νικητής η...αποχή
Η ΔΑΠ, που παραμένει στην πρώτη θέση για δεκαετίες, κατέβηκε στις εκλογές με το σύνθημα «η πρώτη νίκη είναι των φοιτητών»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 7 το απόγευμα θα κλείσουν οι κάλπες στα πανεπιστήμια, ενώ από το πρωί οι φοιτητές ψηφίζουν αλλά ....χαλαρά. Οι φοιτητικές παρατάξεις φοβούνται ότι η προσέλευση δεν θα είναι μεγάλη, με δεδομένο ότι οι νέοι που φοιτούν στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, έχουν άλλες αγωνίες και πάντως όχι τις εκλογές.
Το κλίμα σε όλα τα ιδρύματα είναι υποτονικό και φυσικά τίποτα δεν θυμίζει παλιότερες εποχές, όταν ο φοιτητόκοσμος είχε τεράστια συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες και μάλιστα πολλές μέρες πριν από τις εκλογές..Τα τελευταία χρόνια η εικόνα είναι σχεδόν ίδια. Επεισόδια, κάλπες που πηγαίνουν....βόλτα από κτίριο σε κτίριο και αποτελέσματα αλαλούμ. ;Eτσι, οι φοιτητές γύρισαν την πλάτη στις εκλογές με αποτέλεσμα πρώτη δύναμη να είναι η ...αποχή.
Φέτος η ΔΑΠ, που παραμένει στην πρώτη θέση για δεκαετίες, κατέβηκε στις εκλογές με το σύνθημα «η πρώτη νίκη είναι των φοιτητών» , θέλοντας να δώσει ενα γενικότερο πολιτικό στίγμα, λόγω και των επικείμενων εθνικών εκλογών .
Και αφού ΕΦΕΕ δεν υπάρχει στην πράξη, η κάθε παράταξη θα δώσει τα δικά της «μαγειρεμένα» αποτελέσματα και βέβαια δεν θα υπάρχει για άλλη μια φορά η δυνατότητα σαφών πολιτικών συμπερασμάτων .
Το σχέδιο 3 επιπέδων για εκεχειρία στην Ουκρανία, το ρίσκο παραβίασης και τα «καλά νέα» του Τραμπ
Μνημείο προσβολής προς όλους το βίντεο του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση
Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο Μασκ
«Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



