Καρατομείται η γυμνασιάρχης στην Αχαΐα που έβαζε μαθητές να ζητούν γονατιστοί συγγνώμη
Η γυμνασιάρχης φέρεται να έβαζε μαθητές σε πρωτοφανείς και μη παιδαγωγικές τιμωρίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παύεται από τα καθήκοντά της η γυμνασιάρχης που έβαζε μαθητές να ζητούν γονατιστοί συγγνώμη στην Αχαΐα, μετά από απόφαση του Ανώτατου Περιφερειακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.
Το πενταμελές ΑΠΥΣΔΕ, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Νίκου Δελέγκου είχε καλέσει, χθες (13/5), σε ακρόαση τη γυμνασιάρχη και ακολούθως με ψήφους 3 υπέρ και 1 κατά, προχώρησε στη γνωμοδότηση της παύσης από τα καθήκοντά της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Τους έβαζε τιμωρία να γονατίζουν και να ζητούν συγγνώμη
Η γυμνασιάρχης φέρεται να έβαζε μαθητές σε πρωτοφανείς και μη παιδαγωγικές τιμωρίες: Να γράφουν 20 φορές τη φράση: «Τον κουτό και τον χωριάτη ξένη έννοια τον τρώει» και να γονατίζουν και να ζητούν συγγνώμη, όταν προβαίνουν σε κάποιο ατόπημα! Ολα τα παραπάνω είχαν καταγραφεί από τις αρμόδιες Αρχές της Εκπαίδευσης πριν από 1,5 χρόνο, αλλά δεν είχαν πράξει το δέον με αποτέλεσμα η γυμνασιάρχης να συνεχίζει τις ίδιες τακτικές, όπως συνέχιζαν να αναφέρουν γονείς, αλλά και τα ίδια τα στελέχη της Εκπαίδευσης είχαν διαπιστώσει.
Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για όλα αυτά είχε ενημερωθεί και όμως δεν είχε αντιδράσει, όπως γράφει το ίδιο μέσο.
Γιατί ο Λίβανος απειλεί την επιθυμία του Τραμπ να βρει διέξοδο από τον πόλεμο με το Ιράν
Ο Ντίλιαν δείχνει ξανά προς το Μαξίμου για τις υποκλοπές - Οι αιχμές κατά Φλωρίδη και ΕΥΠ
Μαζί τα τρώμε: Πόσα χρήματα από τον μισθό τους δίνουν οι Έλληνες σε φόρους - Τι συμβαίνει στην ΕΕ
Σκουπιδότοπος το Έβερεστ: Σκηνές, φιάλες οξυγόνου και περιττώματα - Εικόνες σοκ από το ψηλότερο καμπ του κόσμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




