Πολιτική κάλυψη Πέτσα σε Μπογδάνο για την παρουσία του σε διαδήλωση με τον Κασιδιάρη
«Κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολιτική κάλυψη παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για την κοινή του παρουσία σε αντιμεταναστευτική ρατσιστική συγκέντρωση με τον Ηλία Κασιδιάρη που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, 15 Ιουλίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Ερωτηθείς από την «Αυγή» κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το αν η κυβέρνηση αποδοκιμάζει τον κ. Μπογδάνο, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν το βλέπει έτσι το ζήτημα και πρόσθεσε: «Είδαμε δύο διαδηλώσεις. Αφήνω σε εσάς να κρίνετε ποια ήταν η αντισυγκέντρωση. Κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί».
Διαβάστε ακόμη
Εκλογές στο Ισραήλ: «Έλλειψη εμπιστοσύνης στον Νετανιάχου» βλέπει ο Άιζενκοτ - Το θρίλερ των 61 εδρών και τα σενάρια διαδοχής
Εξιχνιάστηκε κι άλλη δολοφονία του διαβόητου serial killer Τεντ Μπάντι, μετά από 50 χρόνια
«Λάθος» δρόμος, σωτήρια επέμβαση: Οδηγός έχασε τον δρόμο του λόγω GPS και έσωσε 14μελή οικογένεια
Οδηγός βαν παρέσυρε σκόπιμα ποδηλάτη επειδή... τον έφτυσε - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



