Πέτσας - κορονοϊός: Νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα από τα χερσαία σύνορα
Μεταξύ άλλων, οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας και από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα θα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στν καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε πως η κυβέρνηση θα λάβει νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα, λόγω κορονοϊού.
Αναλυτικότερα, οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα θα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια (περιορίζεται ο αριθμός τους) και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου.
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, ενώ κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί.
Διαβάστε ακόμη
Θρήνος για τους νεκρούς ορειβάτες στα Βαρδούσια: «Πιθανόν έχασαν τον προσανατολισμό» - Πώς έγινε η τραγωδία
Google: Έχεις ξεμείνει κι εσύ με μία... ντροπιαστική διεύθυνση email; Επιτέλους το Gmail δίνει λύση
Έκαψαν κιβωτό του «Ψευδο-Νώε» μετά τη διάψευση της... προφητείας του για καταστροφή του κόσμου
«Φτάνει, φτάνει, φτάνει»: Το μήνυμα απολογισμού του Γιώργου Μαζωνάκη για τη χρονιά που πέρασε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



