Πέτσας - κορονοϊός: Νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα από τα χερσαία σύνορα
Μεταξύ άλλων, οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας και από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα θα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στν καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε πως η κυβέρνηση θα λάβει νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα, λόγω κορονοϊού.
Αναλυτικότερα, οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα θα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια (περιορίζεται ο αριθμός τους) και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου.
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, ενώ κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί.
Διαβάστε ακόμη
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




