Παρέμβαση Πούτιν: Πρότεινε στον Μητσοτάκη να μιλήσει στον Ερντογάν
H πρόταση πρωτοδιατυπώθηκε με την μορφή νύξης κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν στα τέλη Ιουλίου ο πρόεδρος Πούτιν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη διαθεσιμότητα της Ρωσίας να μεσολαβήσει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τα θέματα στην ανατολική Μεσόγειο, αποκάλυψε ο ανταποκριτής του Open Tv και του ΕΘΝΟΥΣ στη Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Θανάση Αυγερινού, η πρόταση πρωτοδιατυπώθηκε με την μορφή νύξης κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν στα τέλη Ιουλίου ο πρόεδρος Βαλντιμίρ Πούτιν με τον Ελληνας πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Μόσχα δηλαδή προσέφερε να αξιοποιήσει την ειδική σχέση που έχουν Πούτιν-Ερντογάν, ώστε να βολιδοσκοπήσει τη τουρκική ηγεσία, προκειμένου να αναλάβει η ρωσική διπλωματία δράση.
Διπλωματικές πηγές λένε ότι δήλωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, πρόκειται για ευγενική υπενθύμιση ότι η πρόταση της Μόσχας είναι «ζωντανή». Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από ελληνικής πλευράς δεν υπάρχει συνέχεια.
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



