• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κακοκαιρία Byron: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Κεντρική Μακεδονία και Δωδεκάνησα στο επίκεντροΏρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότησηΑυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον ΙανουάριοΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες με 6.000 τρακτέρ στους δρόμους - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   28.09.2020 11:57
Σοφία Σπίγγου
Σοφία Σπίγγου
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Για καμπάνια κορονοϊού

Βούλτεψη: «Επιτυχής η καμπάνια κορονοϊού στα ΜΜΕ -Ισως έγιναν 4 -5 λάθη»

Τι ειπώθηκε στη συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την κακοκαιρία Ιανος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στην διάταξη για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊο και τα μέτρα για τα σχολεία εξαντλήθηκε μεγάλο μέρος της ομιλίας της εισηγήτριας της κυβέρνησης, Σοφίας Βούλτεψη κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την κακοκαιρία Ιανος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά υποδύεται τον προστάτη των φτωχών και των αδύναμων. Μας λέει ότι όλα όσα συνέβησαν επί των ημερών του ήταν υπό πίεση, λες κι εμείς δεν δεχόμαστε πίεση από τα πράγματα. Τώρα παριστάνετε τους προστάτες τις πρώτης κατοικίας, ενώ είχατε κλείσει τις τράπεζες με πέντε ΠΝΠ πριν το γελοίο δημοψήφισμα» ανέφερε η κυρία Βούλτεψη.

Αναφερόμενη στο ζήτημα της λειτουργίας των σχολείων, εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο εγκρίνονται 118 εκ επιπλέον για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού. «Αυτό δεν ακούγεται πουθενά. Μόνο δεν υπάρχουν αίθουσες και δεν υπάρχουν αίθουσες! Τα σχολεία είναι χτισμένα με αντισεισμικό τρόπο! Κανείς δεν έχτισε σχολεία! Στην Ιταλία τελικά κάνουν έξω μαθήματα επειδή είναι σεισμογενής περιοχή! Παίρνετε αποσπασματικά από τη μια χώρα και την άλλη περιπτώσεις. Ποιος θα πάρει την ευθύνη για μια ακατάλληλη αίθουσα;» ανέφερε για το θέμα.

Για καμπάνια κορονοϊού

Σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει για ακόμη μια φορά η καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό, πάνω στην οποία η αντιπολίτευση στηρίζει το επιχείρημα της για «ταϊσμένα ΜΜΕ», η κ. Βούλτεψη σχολίασε: «Δε βλέπω κανένα ΜΜΕ να αναφέρει τα ποσά που δίνουμε για τα σχολεία», ενώ συμπλήρωσε ότι δεν βλέπει και απάντηση για το θέμα Καλογρίτσα.

Αναπτύσσοντας τα επιχειρήματα της κυβέρνησης σχετικά με την καμπάνια των ΜΜΕ για τον Covid αλλά και την διάταξη για τη διαφημιστική δαπάνη, η κ. Βούλτεψη είπε: «Η διαφήμιση έχει πέσει κατακόρυφα. Αυτό είναι το μοναδικό μέσο χρημάτων για τα ΜΜΕ. Η ενημέρωση επειδή η βασική κατηγορία είναι αυτή, είναι σημαντική. Με τα δωρεάν μηνύματα του ΕΣΡ δεν γίνεται αυτή η δουλειά. Άρα στο prime time θα βάλει αυτούς που τους πληρώνουν για να μπορούν και τα κανάλια να πληρώσουν τους εργαζόμενους τους. Η προηγούμενη καμπάνια ήταν επιτυχημένη. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη, αλλά ήταν σε 2,3,4,5 περιπτώσεις;» σχολίασε.

Μάλιστα, στο επιχείρημα για την ανάγκη διαγωνισμού προκειμένου να ανατεθεί η καμπάνια ενημέρωσης, εξήγησε ότι ένας διαγωνισμός δεν μπορεί να πάει τόσο γρήγορα. «Σε πρώτη φάση θα πάει στους σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Η επιρροή παίζει μεγάλο ρόλο. Μπορεί ένα κανάλι να έχει χαμηλή τηλεθέαση αλλά να έχει μια εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση, άρα εμείς να θέλουμε εκεί να μπει το μήνυμα. Την καμπάνια της ενημέρωσης θα την κάνουμε γιατί είναι αναγκαία. Αυτή τη επίθεση στον Τύπο... δεν αντιλαμβάνομαι! Πρέπει να αλλάξετε αφήγημα!» είπε κλείνοντας την τοποθέτηση της.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΜΜΕ
  • κακοκαιρία
  • Ιανός
  • Κορονοϊός
  • λίστα Πέτσα
  • Σοφία Βούλτεψη
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr