Στην Ελλάδα την Τετάρτη η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εφόσον είναι αρνητική στον κορονοϊό
Το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη ήταν αρνητικό και η καραντίνα της θα κρατήσει έως το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αν είναι αρνητική στον κορονοϊό και καταφέρει να βγει από την καραντίνα, η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή Τετάρτη. Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μεταβεί αρχικά στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραλάβει εκ μέρους της ΕΕ το νεοσύστατο Ευρωπαϊκό Βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ». Ο πρώτος βραβευθείς θα είναι το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών της ΕΕ, ERASMUS. Σύμφωνα με το πρόγραμμά της, θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής.
Η Πρόεδρος της Κομισιόν τέθηκε σε καραντίνα, αφού την περασμένη Τρίτη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Πορτογαλία, συμμετείχε σε συνάντηση με πρόσωπο που αποδείχθηκε θετικό στον κορονοϊό. Το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη ήταν αρνητικό και η καραντίνα της θα κρατήσει - σύμφωνα με τα νέα μέτρα του Βελγίου - έως το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, αν βγει αρνητικό και το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε σήμερα.
Να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος της Κομισιόν υποβάλλεται σε τεστ κορονοϊού κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Μέχρι σήμερα το πρωί, η Κομισιόν είχε 159 θετικά κρούσματα κορονοϊού μεταξύ των εργαζομένων της.
Βρέθηκε το πτώμα της Σταυρούλας: Ομολόγησε ο 43χρονος ενοικιαστής της - Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες
Σε τεντωμένο σχοινί οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στην Ελβετία: Τα δύο «αγκάθια» και ο φόβος για το Ισραήλ
Ημισκούμπρια: Ο... απόλυτος Greek Lover - Η πρόταση γάμου μέσα στη «λαοθάλασσα» του Release Athens
Dua Lipa: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της – Το νυφικό που έκλεψε τις εντυπώσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




