• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η επόμενη μέρα στη Βρετανία: Η κούρσα διαδοχής και το φαβορί για την πρωθυπουργία, Άντι Μπέρναμ«Πυρά από την αντιπολίτευση μετά την καταδίκη Ασημακοπούλου: «Κράτος - λάφυρο στα χέρια της ΝΔ»Τουρισμός για Όλους 2026-27: Πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε ξεκινάει το πρόγραμμα - Οι ανακοινώσεις ΚεφαλογιάννηΟμπράντοβιτς: «Δεν έχασα ποτέ επαφή με την οικογένεια Γιαννακόπουλου – Θα ήταν ωραία ο Παναθηναϊκός να πάρει το 8ο»
δημοφιλές τώρα: Από τη ΝΔ: Ο μόνος πρωθυπουργός που σύμφωνα με τον Λαζόπουλο δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν για τη σκληρή...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   25.01.2021 17:23
Newsroom
Newsroom

Με ηλεκτρικό αυτοκίνητο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

(Copyright: Intime)
(Copyright: Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Tη σημασία των ενεργειακών πολιτικών και των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης, την αναβάθμιση της σημασίας της πράσινης οικονομίας στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης, αλλά και την αναπτυξιακής φύσεως διασύνδεση του περιβάλλοντος με τον βιώσιμο τουρισμό, τη βιώσιμη αγροτική παραγωγή και τον πολιτισμό, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021. O πρωθυπουργός μετέβη στο υπουργείο με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η Ελλάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος με ένα εξαιρετικά πλούσιο περιβάλλον σε ζητήματα βιοποικιλότητας και όλες οι δράσεις οι οποίες αναπτύσσονται και θα δρομολογηθούν από τον αρμόδιο Υφυπουργό κατατείνουν ακριβώς στην προστασία αυτής της βιοποικιλότητας, για λόγους όπως σας είπα όχι μόνο ηθικούς αλλά και βαθύτατα οικονομικούς. Η αναπτυξιακή διάσταση του περιβάλλοντος, η σύνδεση του περιβάλλοντος με τον βιώσιμο τουρισμό, με τη βιώσιμη αγροτική παραγωγή, με τον πολιτισμό, βρίσκονται στον πυλώνα του αναπτυξιακού σχεδίου που έχουμε για την Ελλάδα του μέλλοντος. Η συζήτηση γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος, γύρω από τη μετάβαση σε μία οικονομία μηδενικών εκπομπών, δεν είναι μία συζήτηση η οποία γίνεται μόνο για να προστατεύσουμε τον έναν και μοναδικό πλανήτη στον οποίο κατοικούμε. Γίνεται και για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των συμπολιτών μας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΥΠΕΝ
(Copyright: Intime)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΥΠΕΝ
(Copyright: Intime)

Διαβάστε ακόμη

Η επόμενη μέρα στη Βρετανία: Η κούρσα διαδοχής και το φαβορί για την πρωθυπουργία, Άντι Μπέρναμ

Η Ευρώπη «καίγεται»: Κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Τουρισμός για Όλους 2026-27: Πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε ξεκινάει το πρόγραμμα - Οι ανακοινώσεις Κεφαλογιάννη

Ομπράντοβιτς: «Δεν έχασα ποτέ επαφή με την οικογένεια Γιαννακόπουλου – Θα ήταν ωραία ο Παναθηναϊκός να πάρει το 8ο»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • περιβάλλον
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • ελληνικός τουρισμός
  • ηλεκτρικό αυτοκίνητο
  • υπουργείο Περιβάλλοντος
  • Ταμείο Ανάκαμψης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr